Alleen voor studenten

Unilever biedt stages aan studenten die ingeschreven staan bij een Nederlandse HBO- of Universitaire onderwijsinstelling en zoekt daarvoor nadrukkelijk ook studenten met een vluchtelingen- achtergrond. Momenteel zijn er stageplekken in data beschikbaar. Dus, studeer je aan een Nederlandse onderwijsinstelling en wil je graag een stage bij Unilever? Meld je dan snel aan en upload je CV.

Over Unilever

Met meer dan 400 grote merken, zoals Dove, Lipton, Knorr en Hellmann’s, is Unilever een van ’s werelds grootste bedrijven in Fast Moving Consumer Goods. Wereldwijd worden de producten van Unilever gebruikt door 2,5 miljard mensen in 190 verschillende landen. In Nederland bevindt zich het Europese hoofdkantoor (Rotterdam), het Benelux hoofdkantoor (Rotterdam), de Ben & Jerry’s fabriek (Hellendoorn) en het Foods Innovation Center (Wageningen).

Over de stages in data

Als stagiair bij Unilever krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Je draait als volwaardig teamlid mee in de verschillende werkzaamheden. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen bij een van de grootste bedrijven van Nederland.

Unilever biedt stages aan in verschillende vakgebieden in data, waaronder dataverwerking in Excel, Business Intelligence, Data Visualisatie (via R, Python, Power BI). Ook studenten met een Wiskunde en Data Analytics profiel zijn voor deze stages interessant. Daarnaast zijn er wellicht nog andere mogelijkheden die de recruiter graag met jou bespreekt. Deze stages zijn bedoeld voor WO en HBO studenten, die tijdens het moment van de stage staan ingeschreven bij een Nederlandse onderwijsinstelling en die voor 6 maanden fulltime beschikbaar zijn per eind augustus/begin september 2023.

De voordelen voor jou

Een stagevergoeding van 500 euro bruto per maand

Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)

Persoonlijke begeleiding, deel uitmaken van een actieve community van (inter)nationale studenten en natuurlijk een kijkje in de keuken van Nederlands’ mooiste merken

De eisen

Fulltime (minimaal 32 uur per week) beschikbaar, per augustus/september 2023 gedurende 5-6 maanden

Ingeschreven bij een Nederlandse hogeschool of universiteit gedurende de gehele stageperiode van zes maanden

Beheersing van de Engelse (geschreven en gesproken) en/of Nederlandse taal (geschreven en gesproken)

Status in Nederland

Data achtergrond of studie

Over het proces

Als je interesse hebt in een stage bij Unilever moet je je eerst aanmelden via deze website. Zorg dat je je CV geüpload hebt op je profiel waarin staat aangegeven aan welke instelling jij op dit moment studeert en welke studie je volgt. De recruiter van Unilever neemt daarna telefonisch contact met je op om te kijken of er een match is. Zo ja, dan wordt er een (online) gesprek gepland met een manager bij Unilever.