Mentorprogramma FrieslandCampina

FrieslandCampina organiseert samen met de Refugee Talent Hub een mentorprogramma voor technische en commerciële talenten met een vluchtelingenachtergrond (o.a. technisch/engineer, Operator, customer care, relatiebeheer, sales). Dus, ambieer je een carrière in de technische en commerciële gebied, maar weet je niet welke stappen je hiervoor moet zetten in je loopbaan? Wil je je netwerk in de technische en commerciële gebied uitbreiden? Of ga je binnenkort starten met een technische en commerciële studie? Meld je dan aan voor het nieuwe mentorprogramma van FrieslandCampina!

Over FrieslandCampina

Het verhaal van FrieslandCampina en hun relatie met melk begint in 1871. In dat jaar besloten boeren hun krachten te bundelen en plaatselijke zuivelfabrieken te stichten. Zo konden ze hun marktpositie versterken en de afzet van hun melk veiligstellen. Inmiddels is FrieslandCampina een van de grootste zuivelondernemingen in de wereld. Elke dag voorzien ze miljoenen consumenten wereldwijd van waardevolle voedingsstoffen uit melk. Niet alleen via melk zelf, ook met allerlei zuivelproducten die ze daarvan maken.

Over het mentorprogramma

FrieslandCampina biedt een mentortraject aan en is op zoek naar mentees met een technische en commerciële achtergrond. In het mentortraject worden de professionals van FrieslandCampina gekoppeld aan jou voor een periode van 5 maanden. Gedurende die periode fungeert de professional als mentor en geeft deze je tips en tricks in je zoektocht naar werk in de technische en commerciële sector. Daarbij stelt de mentor zijn of haar netwerk voor jou open.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een technische en commerciële achtergrond. Je bent talig; je spreekt naast het Nederlands(B1 of hoger) andere talen (o.a. Engels, Grieks, Spaans, Frans en/of Duits) is een pré.
  • Jouw CV staat in onze database.
  • Je hebt een open, proactieve houding, bent leergierig en wil informatie delen met jouw mentor.
  • Je bent gemotiveerd om deel te nemen. Je maakt tijd vrij voor de online kick off met alle deelnemers. Daarnaast maak je één keer per twee weken tijd voor een (online) afspraak met jouw mentor.

Belangrijke data

  • Kick-off(online): Donderdag 2 september, 15.30 uur-17.00 uur (Tijdens de kick-off krijg je te horen aan wie je bent gekoppeld).

  • Interculturele training (online): Donderdag 21 oktober, 13.00-15.00 uur.

  • Eerste Check-in mentees (online): Maandag 11 oktober 13.00-14.00 uur (Tijdens deze sessies deel je jouw ervaringen met je peers en kunnen je vragen stellen aan Refugee Talent Hub over uitdagingen die je ondervindt).

  • Tweede check-in mentees (online): Vrijdag 10 december 12.00-13.00 uur (Tijdens deze sessies deel je jouw ervaringen met je peers en kunnen je vragen stellen aan Refugee Talent Hub over uitdagingen die je ondervindt).

  • Closing event: Vrijdag 28 januari 2022 15.00-17.00 uur (Fysiek: Locatie FC Amersfoort Stationsplein).

Hoe schrijf ik me in?

Meld je snel aan voor dit traject en let op dat jouw CV is geüpload. Aanmelden kan tot donderdag 26 augustus 2021. Mocht je zijn geselecteerd, dan verwachten we dat je bij de kick off, check-ins en het closingevent van het traject aanwezig bent.

Mentorprogramma FrieslandCampina

wanneer
2 september 2021 — 26 augustus 2021
waar
Online
partner
FrieslandCampina
gesloten