Op 6 juli, organiseren we een meet-and-greet bij Pon Equipment. Pon Equipment is actief op zoek naar handige mensen met een vluchtelingenachtergrond die graag sleutelen aan grote machines en willen werken in een praktische en technische omgeving. Ben je op basis van de meet-and-greet geïnteresseerd? Dan kun je daarna een dag met een monteur meelopen.

Over Pon Equipment

Pon Equipment is een onderdeel van Pon, één van de grootste familiebedrijven van Nederland. Pon Equipment houdt zich bezig met het beheer en onderhoud van grondverzetmachines, waste- & recycling machines. Daarnaast worden nieuw verkochte machines opgebouwd en naar klantwens klaargemaakt. Pon Equipment heeft onder andere vestigingen in Almere, Moerdijk, Valkenswaard, Duiven en Beilen. Om een indruk te krijgen kan je kijken naar dit filmpje van Pon Equipment Duiven.

Over de meet-and-greet en daarna

De meet-and-greet vindt plaats bij de vestiging in Almere. Voorbereidend op de meet-and-greet is er op donderdag 22 juni van 11:00-12:00 een voorbereidende training voor alle deelnemers. Het is belangrijk dat je daar bij kan zijn. Tijdens de meet-and-greet zul je meer horen over Pon Equipment en kennismaken met managers en recruiters. Als dat je bevalt, kan je daarna op een locatie naar keuze een dag meelopen. Daarbij leer je ook meer over de machines waar Pon Equipment mee werkt. Zo kan je met eigen ogen zien wat een werknemer bij Pon Equipment doet…. En of Pon Equipment iets voor jou is natuurlijk.

Over jou

 • Je hebt praktische mechanische / technische vaardigheden, bijvoorbeeld als bus-, truck-, of automonteur;

 • En/of je hebt gewerkt aan de bouw, onderhoud, of reparaties van landbouwmachines, of je hebt een hobby waarbij je fanatiek gebruik maakt van een grote gereedschapskist

 • Voorbeelden van passende opleidingen zijn: allround monteur landbouwmechanisatie, allround monteur grondverzetmachines, SBW/SOMA, MTS motorvoertuigentechniek of MTS werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.

 • Je bent minimaal 6 maanden in Nederland (bij voorkeur statushouder)

 • Je bent een teamplayer, maar kan ook zelfstandig werken (nadat je instructies hebt gekregen).

 • Je waardeert de sterke teammentaliteit in een familiebedrijf: je werkt en luncht samen en bereikt zo mooie resultaten.

 • Je spreekt minimaal op B1-niveau Engels en bij voorkeur ook minimaal B1 Nederlands.

 • Bent no-nonsense, enthousiast en niet bang voor vieze handen

De baankans

 • Je gaat tussen 25 en 40 uur per week aan de slag als (leerling-)werkplaats monteur

 • Op basis van je taalniveau en technische en praktische kennis krijg je extra training waar je dat nodig hebt Pon Equipment investeert in haar mensen, met opleidingsmogelijkheden (‘on the job’), promotiekansen en een focus op duurzaam werk.

 • Je krijgt een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden

Inloggen

Heb je nog geen account?

Account aanmaken

Meer activiteiten