Tweejarig traject voor energieprofessionals

Wil jij bijdragen aan de Nederlandse energietransitie? Ben je op zoek naar een baan waarmee je impact kunt maken en tegelijkertijd werken aan je eigen ontwikkeling? Houd jij van hard werken en nieuwe kennis en ervaring opdoen? Meld je dan snel aan voor het tweejarige programma Divers energietalent, van Talent voor Transitie en de Refugee Talent Hub.

Ons programma

Via Divers energietalent krijg je als young professional met een vluchtelingenachtergrond de kans om je in twee jaar tijd te ontwikkelen tot een expert duurzame energie. Tijdens het traject ga je aan de slag met drie uitdagende projecten bij drie toonaangevende opdrachtgevers. Een mooie manier om (betaald) werkervaring op te doen en de Nederlandse energiesector van binnenuit te leren kennen.

Ook spijker je tijdens dit traject jouw kennis bij over duurzaamheid, de Nederlandse energiewereld en managementvaardigheden. Daarnaast werken we samen aan professionele en interculturele vaardigheden zoals netwerken, presenteren en de beheersing van vaktaal. Tot slot, als deelnemer van Divers energietalent maak je deel uit van de energie-community van Talent voor Transitie, een groep waar iedereen van elkaar leert en je een mooi netwerk opbouwt. De ideale start voor jouw energie-carrière! Talent Voor Transitie

Wat bieden wij jou?

Een uitgelezen kans jezelf in twee jaar te ontwikkelen tot energieprofessional via drie uitdagende projecten bij toonaangevende organisaties binnen de Nederlandse energiesector; Handvatten om jezelf, zowel persoonlijk als professioneel, verder te ontwikkelen door ons uitgebalanceerde ontwikkelprogramma; Een learning community, voor leermomenten en gezelligheid, waar je de rest van je carrière profijt van zult hebben; Goede arbeidsvoorwaarden.

Benieuwd hoe andere professionals het traject Divers Energie Talent vinden? Lees dan ons interview met deelnemer Yonas Teklay!

Onze profieleisen

  • Jij bent in het bezit van een W-document/vluchtelingenstatus;
  • Jij hebt aantoonbaar affiniteit met het onderwerp duurzaamheid;
  • Jij bent nieuwsgierig, gedreven en kritisch;
  • Jij hebt HBO-of WO denkniveau en bij voorkeur een energiegerelateerde opleiding gevolgd of werkervaring;
  • Jij hebt een goede beheersing van Nederlands (B2+) en Engels;
  • Kennis van de Nederlandse energietransitie is een pré;

Interesse?

Heb je interesse? Meld je dan snel aan en upload je meest recente CV. We voeren deze zomer selectiegesprekken tot uiterlijk 1 september.

Tweejarig traject voor energieprofessionals

wanneer
1 augustus 2021
tijd
12:00 — 12:00
waar
Offline
registreren