De Refugee Talent Hub en TwynstraGudde starten vanaf 11 november 2022 een nieuw women-only mentortraject voor een periode van vijf maanden waarin je gekoppeld wordt aan een vrouwelijke adviseur/consultant van TwynstraGudde.

Over TwynstraGudde

TwynstraGudde adviseert met name overheid op veel van de grote en urgente thema’s van deze tijd. Denk aan veiligheid, diversiteit, mobiliteit, digitalisering, duurzaamheid, energie, financiën en gezondheid. TwynstraGudde wil een directe impact op (toekomstige) maatschappelijke en economische ontwikkelingen maken. Diversiteit en inclusie zijn belangrijke thema’s binnen TwynstraGudde, op allerlei vlakken. TwynstraGudde streeft ernaar dat iedereen zichzelf kan zijn, zich thuis voelt en gelijke kansen heeft binnen het bedrijf. Dit geldt zeker ook voor vrouwen.

Over het mentortraject

In dit traject zal de nadruk liggen op de specifieke kansen en uitdagingen die vrouwelijke professionals tegen kunnen komen in hun werk. Geselecteerde kandidaten worden gekoppeld aan een vrouwelijke professional van TwynstraGudde, die gedurende het traject van 5 maanden functioneert als mentor en coach. Tijdens het traject werken jij en je mentor samen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

De mentoren delen hun kennis, vaardigheden en professionele netwerk. Daarnaast kan jouw coach je persoonlijk advies geven, en kun je bij haar terecht met vragen over alles wat te maken heeft met werken in Nederland. De mentor wil graag haar ervaring en kennis met jou delen. Tegelijkertijd kan de mentor natuurlijk ook veel van jou leren. Ook zijn er drie fysieke bijeenkomsten en twee online check-ins waarin je meer leert over elkaar, werk in het algemeen en TwynstraGudde in het bijzonder.

Belangrijke data (verplichte aanwezigheid):

 • Vrijdag 11 november: live kick off @ Boost Amsterdam: 15.00-17.00 uur
 • Woensdag 14 december: online check-in mentees-only: 13.00-14.00 uur
 • Vrijdag 20 januari: live event @ Twynstra Gudde Amersfoort 15.00-17.00 uur
 • Donderdag 9 februari: online check-in voor mentees + mentoren: 12.00-13.00 uur
 • Vrijdag 17 maart: live closing event @ Twynstra Gudde Amersfoort: 15.00-17.00 uur

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een status of een W-document.
 • Je beheerst het Nederlands op ten minste B1-niveau. Dit kun je aantonen.
 • Je bent hoger opgeleid (mbo 4/hbo/wo) en/of je zit momenteel in de midden- of eindfase van je studie in Nederland.
 • Je bent gemotiveerd om deel te nemen. Je maakt tijd vrij om aanwezig te zijn op de verplichte activiteiten. Daarnaast maak je minimaal 2 x per maand tijd voor een afspraak met jouw mentor.
 • Je beschikt over een computer (met camera) en internet, dit is soms nodig voor de video calls.
 • Je hebt een open, proactieve houding, bent leergierig en wil informatie delen met jouw mentor.
 • Je identificeert je als vrouw.

Meld je aan!

Meld je snel aan voor dit traject en let op dat jouw CV is geüpload. Deadline om je aan te melden is dinsdag 11 oktober, 17.00 uur. Mocht je zijn geselecteerd, dan verwachten we dat je bij bovenstaande data aanwezig bent. We kijken uit naar jouw deelname en maken er samen een succes van!

Meer activiteiten