Webinar: Refugee Talent Hub

Online Webinar Programma:

De Refugee Talent Hub start op 11 januari met een online webinar. Het programma duurt voor 1,5 uur en jullie krijgen de kans om veel kennis over de Refugee Talent Hub uit te wisselen samen met de Refugee Talent Hub collega's.

Over Refugee Talent Hub:

Wij zijn de Refugee Talent Hub, een werkgeversinitiatief. Wij brengen vluchtelingen en werkgevers dichter bij elkaar met betaalde banen als doel. Dat doen we op verschillende manieren en activiteiten om vluchtelingen en werkgevers samen te brengen. Daarbij staat de persoonlijke ontmoeting centraal.

Over De Webinar:

Refugee Talent Hub organiseert deze webinar waarin je een introductie krijgt over onze organisatie en wat wij voor jou kunnen betekenen. Je hoort welke activiteiten wij organiseren en wat ons doel is. Er zal ook genoeg ruimte zijn om vragen te stellen. De webinar zal in het Nederlands worden gegeven. Spreek je Nederlands op niveau B1 of hoger, meld je dan aan.

Interesse:

Na inschrijving ontvang je een bevestiging met nadere informatie. Als jij je aanmeldt, sturen we je ruim tijd een link voor deelname. Daarvoor heb je een goede internetverbinding en een laptop/telefoon nodig.

Webinar: Refugee Talent Hub

wanneer
11 januari 2022
tijd
13:00 — 14:30
waar
Online
Deadline
4 januari 2022 12:00
registreren