EY: Online persoonlijk advies

De Refugee Talent Hub en EY organiseren online één-op-één sessies voor mensen die geïnteresseerd zijn in een baan in Accountancy, Assurance, Advisory, Tax en Transaction Advisory Services. Verschillende EY recruiters geven je graag advies op het gebied van: CV-opbouw, LinkedIn-profiel en de volgende stappen in de carrière/opleiding. Wil jij graag een uur online coaching op het gebied van je carrière? Schrijf je dan nu in! Over EY:

EY is een internationaal opererend dienstverlenend bedrijf, actief op het gebied van accountancy en belastingadvies. De afgelopen jaren heeft EY zich uitgebreid naar markten die grenzen aan de accountancy, waaronder strategie, operations, HR, technologie en advies op het gebied van financiële dienstverlening Het bedrijf telt wereldwijd circa 200.000 medewerkers en is gevestigd in zo’n 150 landen. EY is een van de grootste professionele dienstverleners ter wereld. EY wordt samen met PwC, KPMG en Deloitte ook wel de Big Four genoemd.

Over de sessie: EY en de Refugee Talent Hub organiseren online één-op-één sessies voor mensen die geïnteresseerd zijn in een baan bij Accountancy, Assurance, Advisory, Tax en Transaction Advisory Services. Verschillende EY recruiters kijken er naar uit om je te adviseren op het gebied van: CV-opbouw, LinkedIn-profiel en de volgende stappen in de carrière/opleiding. Na je inschrijving wordt je gematcht met een EY-medewerker die al zijn/haar tips & tricks met je deelt tijdens een online sessie op een datum naar keuze.

Een samenvatting: De sessie is één-op-één op een datum naar keuze, op basis van de beschikbaarheid van de EY-medewerker. Je hebt een computer (met camera) en internet nodig om te kunnen videocallen. Voorafgaand aan de afspraak dien je je CV en/of LinkedIn-profiel te delen. Deze afspraak is in het Nederlands. De Engelse versie vind je hier.

Je kunt tot 1 september 2020 gebruik maken van deze mogelijkheid. Schrijf je in wanneer je maar wilt voor deze datum. Vergeet niet je CV en/of link naar jouw LinkedIn profiel toe te voegen op je Refugee Talent Hub profiel.

Beeld: visuals

EY: Online persoonlijk advies
  • When
  • August 16, 2020
  • Time
  • 12:00 — 12:00
  • where
  • Online
  • Partner
  • EY