Ingenieurs en engineers, opgelet: Sweco organiseert speeddates

Heb jij een technische achtergrond en wil je écht impact maken met je werk? Meld je dan aan voor onze speeddate sessie. Wij kijken uit naar je komst!

Wij zijn Sweco

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de duurzame samenlevingen en steden van de toekomst. Samen met klanten en de kennis van 17.500 architecten, ingenieurs en adviseurs creëren we slimme oplossingen voor het stedelijk gebied. Met oog voor de versnellende kracht van digitalisering zetten wij ons als Europa’s grootste architecten- en ingenieursbureau in voor een groene en duurzamere samenleving. Dit doen we in kleine teams, met én voor elkaar. Samen maken we Sweco en alleen samen realiseren we succes. De toekomst vraagt om creatieve breinen, adviseurs die bruggen bouwen tussen morgen en vandaag en waaghalzen die verder durven te gaan. Werken bij ons doe je dan ook met je hoofd, met je hart en met lef. In Nederland zijn we vanuit 10 vestigingen (en tegenwoordig ook 1.700 home offices) actief van Groningen tot Middelburg en van Alkmaar tot Arnhem en altijd dichtbij.

Meld je voor 6 mei aan voor onze speeddate sessie!

Heb jij civiele techniek, electrotechniek, geotechniek, watertechnologie,planologie of bouwkunde gestudeerd? Ervaring opgedaan op een van deze gebieden? En beheer je de Nederlandse taal op B1 niveau of hoger? Bij Sweco zijn we altijd op zoek naar talent. En maken graag kennis met je! Tijdens de speeddate sessie vertellen we je graag meer over Sweco en het werken bij Sweco. En naast dat je kennis maakt met onze afdelingshoofden en teammanagers, zijn we vooral nieuwsgierig wie jij bent. Voelen we na speeddate aan beide kanten dat er een mooie match in kan zitten, dan volgt een tweede gesprek. Bij voorkeur en indien mogelijk live op een van onze vestigingen.

Tot en met donderdag 6 mei kun je je aanmelden. Vergeet niet om daarbij je cv te uploaden. We kijken uit naar je aanmelding!

Ingenieurs en engineers, opgelet: Sweco organiseert speeddates
  • When
  • 18 mei 2021
  • Time
  • 13:30 — 16:00
  • where
  • online
  • Partner
  • SWECO