Kansen voor IT-ers bij Basic Fit

Heb jij ervaring met software ontwikkeling in Javascript, of heb je kennis van Salesforce? En wil je werken bij de grootste fitness club van Europa? Lees dan snel verder.

Over Basic-Fit

Basic-Fit is met meer dan 900 clubs de grootste sportschoolketen van Europa. Mensen vinden het steeds belangrijker om lekker in hun vel te zitten. Sporten helpt om fit te worden én te blijven. Fitness is razend populair en bij Basic-Fit doen we er alles aan om het sporten in een sportschool nog leuker en makkelijker te maken voor iedereen. Dit doen we door veel aandacht te besteden aan onze digitale producten, zoals onze mobiele app en kiosk.

Over de IT-kansen

Basic-Fit heeft regelmatig vacatures voor IT-ers met specifieke kennis en komt daarom graag in contact met vakmensen met de juiste expertise. Dus heb jij aantoonbaar kennis van en ervaring met programmeren in Javascript (Node.js, React of ReactNative), of Salesforce (Marketing Cloud, Commerce Cloud of Service Cloud)? En is je Nederlands op B1 niveau of hoger? Dan maakt Basic-Fit graag kennis met je. Ook goed om te weten: de standplaats is, afhankelijk van je kennis en ervaring, in Hoofddorp of Tilburg.

Interesse?

Reageer voor donderdag 6 mei. Vergeet niet je actuele cv te uploaden bij je aanmelding. Uiterlijk maandag 17 mei hoor je van ons wat het vervolg is: een individueel gesprek voor een nadere kennismaking, een speeddate sessie met meerdere kandidaten of misschien (als de richtlijnen het toelaten) een live meet-and-greet in Hoofddorp of Tilburg.

Kansen voor IT-ers bij Basic Fit
  • When
  • May 6, 2021
  • Time
  • 12:00 — 12:00
  • where
  • Online