Unilever: Marketing stageplek

Let op: Er is nog één stageplek vrij - op de afdeling marketing.

Unilever biedt stages aan studenten die ingeschreven staan bij een Nederlandse HBO- of Universitaire onderwijsinstelling en zoekt daarvoor nadrukkelijk ook studenten met een vluchtelingen-achtergrond. Dus, studeer je aan een Nederlandse onderwijsinstelling en wil je graag stagelopen bij Unilever? Meld je dan snel aan en upload je CV. NB: Deze stages zijn alleen bedoeld voor statushouders die aan een Nederlandse onderwijsinstelling studeren.

Over Unilever

Unilever is een toonaangevend internationaal bedrijf in de Fast Moving Consumer Goods, dat zich richt op consumentenproducten in Foods, Personal Care en Home Care. Iedere dag gebruiken 2,5 miljard mensen Unilever-producten om er goed uit te zien, zich goed te voelen en meer uit het leven te halen. Hierdoor krijgen wij de kans om een betere toekomst op te bouwen. Bekende merken van Unilever zijn onder andere Magnum, Calvé, Lipton, Ben & Jerry’s, Knorr en Dove.

Over de stages

Als stagiair bij Unilever krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Je draait als volwaardig teamlid mee in de verschillende werkzaamheden. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen bij een van de grootste bedrijven van Nederland. Unilever biedt stages aan in verschillende vakgebieden, waaronder: Sales, Marketing, Finance en Supply Chain. Daarnaast zijn er wellicht nog andere mogelijkheden die de recruiter graag met jou bespreekt.

Deze stages zijn bedoeld voor WO en HBO studenten, die tijdens het moment van de stage staan ingeschreven bij een Nederlandse onderwijsinstelling en die voor 6 maanden fulltime beschikbaar zijn per september 2020.

De voordelen voor jou

Een stagevergoeding van 500 euro bruto per maand, een reiskostenvergoeding (indien van toepassing), persoonlijke begeleiding, deel uitmaken van een actieve community van (inter)nationale studenten en natuurlijk een kijkje in de keuken van Nederlands’ mooiste merken.

Over het proces

Als je interesse hebt in een stage bij Unilever. Dien je je eerst aan te melden via deze website. Zorg dat je je CV geüpload hebt op je profiel. De recruiter van Unilever neemt daarna telefonisch contact met je op om te kijken of er een match is. Zo ja, dan wordt er een (online) gesprek gepland met een manager bij Unilever.

De eisen

Ingeschreven aan een Nederlandse onderwijsinstelling gedurende de hele stageperiode van zes maanden. Beheersing van de Nederlandse (geschreven en gesproken) en Engelse taal (geschreven en gesproken); Nederlandse verblijfsvergunning Nederlands verblijfadres Een stageplan dient ondertekend te worden door student, manager Unilever en de onderwijsinstelling, deze dient voorafgaand aan de stageperiode aangeleverd te worden bij Manpower.

Unilever: Marketing stageplek
  • When
  • August 30, 2020
  • Time
  • 00:00 — 00:00
  • where
  • Online
  • Partner
  • Unilever