Accenture Women Only Coachingstraject

Je kunt je tot 11 augustus aanmelden voor dit traject. Zorg dat je registratie via de website, CV en motivatiebrief voor die tijd bij ons binnen zijn als je deel wilt nemen.

De Refugee Talent Hub, het UAF en Accenture starten medio september 2021 een nieuw online coachingstraject voor een periode van zes maanden waarin je gekoppeld wordt aan een medewerker van Accenture. Dit keer is het een Women Only editie.

Over Accenture

Accenture is een wereldwijd consultancy bureau dat actief is in vele verschillende industrieën met de nadruk op technologie en innovatie. Accenture biedt klanten een compleet aanbod van diensten en oplossingen op het vlak van strategie, consultancy, digital, technologie en operations. Diversiteit en inclusie zijn belangrijke thema’s binnen Accenture, op allerlei vlakken – waaronder gender. Accenture wil ervoor zorgen dat vrouwen zich thuis voelen binnen het bedrijf. Hiervoor is ook een ambitieus doel gesteld: het hebben van een gelijkwaardige workforce op het gebied van gender in 2025. Om deze doelen te behalen wordt er bij Accenture onder andere veel geïnvesteerd in de verbinding tussen werknemers voor ondersteuning, programma’s voor persoonlijke ontwikkeling, en passende werkomstandigheden zoals flexibele werktijden.

Over het traject

In dit traject zal daarom ook de nadruk liggen op de specifieke kansen en uitdagingen die vrouwelijke kandidaten tegen kunnen komen in hun werk. Geselecteerde kandidaten worden gekoppeld aan een vrouwelijke werknemer van Accenture, die gedurende het traject van 6 maanden functioneert als mentor en coach. Tijdens het traject werken jij en je mentor samen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. De mentoren delen hun kennis, vaardigheden en professionele netwerk. Daarnaast kan jouw coach je persoonlijk advies geven, en kun je bij haar terecht met vragen over alles wat te maken heeft met werken in Nederland. De mentor wil graag zijn of haar ervaring en kennis met jou delen. Tegelijkertijd kan de mentor natuurlijk ook veel van jou leren. Ook zijn er drie bijeenkomsten waarin je meer leert over elkaar, werk in het algemeen en Accenture in het bijzonder

Wat verwachten we van jou?

1- Je hebt een status of een W-document.

2- Je beheerst het Nederlands en/of Engels op ten minste B1-niveau. Dit kun je aantonen.

3- Je reistijd naar Amsterdam is maximaal één uur.

4- Je bent hoger opgeleid (mbo 4/hbo/wo) en/of je zit momenteel in de midden- of eindfase van je studie in Nederland.

5- Je hebt een open, proactieve houding, bent leergierig en wil informatie delen met jouw mentor.

6- Je bent gemotiveerd en toegewijd om deel te nemen. Je maakt tijd vrij voor de drie bijeenkomsten met alle deelnemers. Daarnaast maak je minimaal 2 x per maand tijd voor een afspraak met jouw mentor.

7- Je identificeert je als vrouw.

8- Je deelt een korte motivatie per e-mail waarin je toelicht waarom je graag deel zou willen nemen aan het traject (+/- ongeveer 300 woorden)

Interesse? Meld je nu aan via de website! Voor het toesturen van je motivatie, vragen rondom het programma, of het registratieproces, neem contact op met Ilse Hellemans via ilse.hellemans@refugeetalenthub.com

Accenture Women Only Coachingstraject

when
11 August 2021
where
Online
partner
Accenture
closed