Sweco: Online mentortraject

Mentorprogramma Sweco

Sweco organiseert samen met de Refugee Talent Hub een mentorprogramma voor technische ingenieurs met een vluchtelingenachtergrond. Dus, ambieer je een carrière in het technische gebied, maar weet je niet welke stappen je hiervoor moet zetten in je loopbaan? Wil je je netwerk in de technische gebied uitbreiden? Of ga je binnenkort starten met een studie als technische ingenieur? Meld je dan aan voor het nieuwe mentorprogramma van Sweco!

Over Sweco

Sweco ontwerpt en ontwikkelt de duurzame samenlevingen en steden van de toekomst. Samen met klanten en de kennis van 17.500 architecten, ingenieurs en adviseurs creëren we slimme oplossingen voor het stedelijk gebied. Met oog voor de versnellende kracht van digitalisering zetten wij ons als Europa’s grootste architecten- en ingenieursbureau in voor een groene en duurzamere samenleving. Dit doen we in kleine teams, met én voor elkaar. Samen maken we Sweco en alleen samen realiseren we succes. De toekomst vraagt om creatieve breinen, adviseurs die bruggen bouwen tussen morgen en vandaag en waaghalzen die verder durven te gaan. Werken bij ons doe je dan ook met je hoofd, met je hart en met lef. In Nederland zijn we vanuit 10 vestigingen (en tegenwoordig ook 1.700 home offices) actief van Groningen tot Middelburg en van Alkmaar tot Arnhem en altijd dichtbij.

Over het mentorprogramma

Sweco biedt een mentortraject aan. De voorkeur gaat uit naar deelnemers met een technische achtergrond. In het mentortraject worden de professionals van Sweco gekoppeld aan jou voor een periode van 5 maanden. Gedurende die periode fungeert de professional als mentor en geeft deze je tips en tricks in je zoektocht naar werk in de technische sector. Daarbij stelt de mentor zijn of haar netwerk voor jou open.

Wat verwachten we van jou?

  • Moet voldoende Nederlands of Engels spreken dat je met je mentor kan communiceren.
  • Je hebt een open, proactieve houding, bent leergierig en wil informatie delen met jouw mentor.
  • Je bent gemotiveerd om deel te nemen. Je maakt tijd vrij voor de online kick off met alle deelnemers. Daarnaast maak je één keer per twee weken tijd voor een (online) afspraak met jouw mentor.
  • Vergeet niet je cv te uploaden.

Belangrijke data

  • Kick-off (online): 16 November, 15:30 uur-17:00 uur (online) (Tijdens de kick-off krijg je te horen aan wie je bent gekoppeld).
  • Eerste Check-in(online): 06 jan 2022, 12:00 – 13:00 uur (online) (Tijdens deze sessies deel je jouw ervaringen met je peers en kunnen je vragen stellen aan Refugee Talent Hub over uitdagingen die je ondervindt).
  • Tweede check-in (online): 17 feb 2022, 12:00 -13:00 uur.
  • Closing event: 14 april 2022 14:30-16:30 uur (Fysiek: Locatie bij Sweco).

Hoe schrijf ik me in?

Meld je snel aan voor dit traject en let op dat jouw CV is geüpload. Aanmelden kan tot maandag 1 november 2021. Mocht je zijn geselecteerd, dan verwachten we dat je bij de kick off, check-ins en het closing event van het traject aanwezig bent.

Sweco: Online mentortraject

when
3 November 2021
where
Online
partner
SWECO
Deadline
4 November 2021 12:00
closed