Tweejarig werktraject voor energieprofessionals

Divers Energietalent biedt een traineeship aan voor energieprofessionals met een vluchtelingenachtergrond. Je komt in dienst bij Talent voor Transitie en wordt gekoppeld aan toonaangevende bedrijven die de energietransitie in Nederland vormgeven! Je werkt aan één of meerdere uitdagende opdrachten die jouw frisse, nieuwe energie kunnen gebruiken. Daarnaast werken we samen aan professionele vaardigheden zoals netwerken, presenteren en de beheersing van vaktaal.

Ons programma

Via Divers energietalent krijg je als young professional met een vluchtelingenachtergrond de kans om je in twee jaar tijd te ontwikkelen tot een expert duurzame energie.

Ook spijker je tijdens dit traject jouw kennis bij over duurzaamheid, de Nederlandse energiewereld en managementvaardigheden. Daarnaast werken we samen aan professionele en interculturele vaardigheden zoals netwerken, presenteren en de beheersing van vaktaal. Tot slot, als deelnemer van Divers energietalent maak je deel uit van de energie-community van Talent voor Transitie, een groep waar iedereen van elkaar leert en je een mooi netwerk opbouwt. De ideale start voor jouw energie-carrière!

Dit beschrijft jou

Jij bent :

• nieuwsgierig

• energiek

• gemotiveerd bij te dragen aan een duurzame, fossielvrije toekomst

Je hebt…

• HBO/WO denkniveau

• een verblijfsstatus (W document of Vluchtelingen Status)

• een energie-gerelateerde opleiding of werkervaring hierin

• een goede beheersing van het Nederlands (B1/B2) en liefst ook Engels.

Wat bieden wij jou?

Divers Energietalent biedt jou de kans om te ontdekken waar in de energiewereld jij het beste tot je recht komt en laat je tegelijkertijd aan een breed netwerk bouwen. Een mooie manier dus om (betaald) jouw vermogen in te zetten en de Nederlandse energiesector van binnenuit te leren kennen.

Heb jij het vermogen om de energietransitie te versnellen? Meld je dan snel aan en upload je meest recente CV.

Benieuwd hoe andere professionals het traject Divers Energie Talent vinden? Lees dan ons interview met deelnemer Yonas Teklay!

Meer informatie?

Op 13 april organiseren we een meet-and-greet in Utrecht. Je kan je hiervoor aanmelden bij The Refugee Talent Hub.

Divers Energietalent is een samenwerking van The Refugee Talent Hub en Talent voor Transitie. Kijk voor meer informatie op www.talentvoortransitie.nl

Tweejarig werktraject voor energieprofessionals

when
5 April 2022
where
Utrecht
partner
Talent voor Transitie
Deadline
3 April 2022 23:00
closed