Webinar: Meet ManpowerGroup

Wil jij weten hoe uitzendbureaus werken? En welke vacatures er zijn bij klanten van ManpowerGroup, zoals PostNL, CGI, AS Watson en andere bedrijven? Kom dan op 1 oktober van 10:30-12:00 naar de webinar van ManpowerGroup

ManpowerGroup en de Refugee Talent Hub organiseren een webinar over werken in Nederland. Je leert hoe uitzendbureaus werken, welke banen er zijn en denkt mee over hoe we nog meer voor elkaar kunnen betekenen. Het programma is als volgt:

● Inloop & welkom

● Presentatie ManpowerGroup: Wat doen uitzendbureaus, hoe werkt Manpower? En welke vacatures zijn er op dit moment?

● Workshop: Hoe stel je goed je CV op, en je LinkedIn pagina? Hoe schrijf je een goede motivatiebrief?

● Q&A met recruitment

Over de sprekers:

Mona Asadi: Management trainee en onderdeel van het Corporate Recruitment team. Mona is 6 jaar geleden naar Nederland gekomen en heeft zelf een vluchtelingenachtergrond.

Daniel van Hek: Management Trainee en Sales Manager bij Jefferson Wells, het professional label van ManpowerGroup.

Over ManpowerGroup

ManpowerGroup is gevestigd in meer dan 80 landen en zorgt voor vernieuwende arbeidsoplossingen voor haar klanten. Wij willen de juiste persoon aan het werk op het juiste moment en op de juiste plaats. Wij halen het beste naar boven in talent!

Interesse?

Na inschrijving ontvang je een bevestiging met nadere informatie. De voertaal van deze online bijeenkomst is Nederlands. Als je je aanmeldt, sturen we je ruim op tijd een link voor deelname. Daarvoor heb je een internetverbinding en een laptop of telefoon nodig.

Deadline voor aanmelden is woensdag 29 september.

Webinar: Meet ManpowerGroup

when
1 October 2021
time
10:30 — 12:00
where
Online
partner
ManpowerGroup
Deadline
29 September 2021 12:00
register