Workshop: Refugee Talent Hub

Online Workshop Programma:

De Refugee Talent Hub start op 11 november met een online workshop. Het programma duurt voor 2 uur en jullie krijgen de kans om veel kennis over de Refugee Talent Hub uit te wisselen samen met de Refugee Talent Hub collega's.

Over Refugee Talent Hub:

Wij zijn de Refugee Talent Hub, een werkgeversinitiatief. Wij brengen vluchtelingen en werkgevers dichter bij elkaar met betaalde banen als doel. Dat doen we op verschillende manieren en activiteiten om vluchtelingen en werkgevers samen te brengen. Daarbij staat de persoonlijke ontmoeting centraal.

Over De Workshop:

Refugee Talent Hub organiseert deze workshop waarin je een introductie krijgt over onze organisatie en wat wij voor jou kunnen betekenen. Je hoort welke activiteiten wij organiseren en wat ons doel is. Er zal ook genoeg ruimte zijn om vragen te stellen. De workshop zal in het Nederlands worden gegeven. Spreek je Nederlands op niveau B1 of hoger, meld je dan aan.

Interesse:

Na inschrijving ontvang je een bevestiging met nadere informatie. Als jij je aanmeldt, sturen we je ruim tijd een link voor deelname. Daarvoor heb je een goede internetverbinding en een laptop/telefoon nodig.

Workshop: Refugee Talent Hub

when
9 November 2021
where
Online
Deadline
9 November 2021 18:00
closed