Adyen: LinkedIn Workshop

Adyen en de Refugee Talent Hub organiseren een LinkedIn training op vrijdag 11 oktober, van 14:00-17:00 uur in Amsterdam, met aansluitend een netwerkborrel. Tijdens dit event is er een professionele fotograaf aanwezig waarbij je jouw nieuwe LinkedIn foto kan laten maken. Voor dit evenement zullen de reiskosten vergoed worden.

Adyen: LinkedIn Workshop

Wanneer
11 October 2019

Tijd
14:00 tot 17:00

Waar
Amsterdam

Gesloten

Wat ga je doen? 
Deelnemers gaan samen met medewerkers van Adyen werken aan het eigen LinkedIn profiel. Professionals van Adyen helpen met hoe je jezelf het beste kunt presenteren op LinkedIn. Hoe vergroot je je netwerk en hoe bouw je een effectief en pakkend LinkedIn profiel?

Over Adyen
Adyen is een Nederlands bedrijf dat in 2006 is opgericht. Adyen heeft een platform ontwikkeld dat in staat is om de constant veranderende betaalbehoeften van grote internationale bedrijven bij te benen. De betaal-technologie van Adyen wordt tegenwoordig overal ter wereld gebruikt. Het helpt verkopers om betalingen te accepteren en online groei te stimuleren, zowel op computers en telefoons als in winkels.

Voor wie?
Iedereen die interesse heeft in het aanmaken en/of uitbreiden van hun LinkedIn profiel onder begeleiding van de professionals van Adyen. Om mee te kunnen doen, moet je Engels niveau in ieder geval A2/B1 zijn.

Agenda

  • Korte introductie door Adyen
  • Do’s & Dont’s voor LinkedIn
  • Individueel aan de slag met een medewerker van Adyen
  • Afsluitende borrel

Interesse?
De plaatsen zijn beperkt. Schrijf je snel in via de inschrijfknop hiernaast. De deadline voor inschrijven is maandag 7 oktober.  Na de deadline ontvang je een bevestigingsmail.

Deelnemen event

De inschrijving is gesloten.