Workshop: Bouw je eigen Website door Accenture

Op vrijdag 4 oktober 2019 om 9.00– 12.30 uur organiseert Refugee Talent Hub in samenwerking met Accenture een workshop: bouw je eigen website. Voor alle vluchtelingtalenten die interesse hebben in het bouwen van een website - van ondernemer tot hobbyist.

Workshop: Bouw je eigen Website door Accenture

Wanneer
4 October 2019

Tijd
09:00 tot 12:30

Waar
Amsterdam

Gesloten

Wat ga je doen?

Tijdens deze workshop zal je de juiste basis leren krijgen om een eigen website te bouwen. Je komt meer te weten over hoe je een succesvolle website opbouwt en wat er voor nodig is. Je zult gebruik maken van WordPress – het meest gebruikte content managementsysteem. Onder begeleiding van een Accenture professional leer je de WordPress basics en krijg je inzicht hoe je met je website kan scoren in de zoekmachines. Met deze kennis kan je uiteindelijk naar huis om zelf aan de slag te gaan en je WordPress website zelfstandig te bouwen en onderhouden.


Meet Accenture

Accenture is een internationaal organisatieadviesbureau dat diensten biedt voor management, technologie en outsourcing. Het biedt diensten in verschillende industrie- en bedrijfstakken.

Voor wie?

Vluchtelingtalenten die interesse hebben in het bouwen van hun eigen website. Ben jij een ondernemer? Wil jij je bedrijf promoten door middel van je eigen (gebouwde) website? Of vind je het gewoon leuk om alle ins en outs te weten over het bouwen van je eigen website? Kennis van programmeren is geen vereiste.

Wat heb je nodig?

  • Een laptop
  • Beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal

Interesse?

De plaatsen zijn beperkt. Schrijf je snel in via de inschrijfknop hiernaast. De deadline voor inschrijven is 30 september om 12.00 uur. Na de deadline zal je een bevestigingsmail ontvangen met meer details over de locatie, het programma en eventuele voorbereidingen.


Deelnemen event

De inschrijving is gesloten.