Coachingstraject Accenture

De Refugee Talent Hub, het UAF en Accenture starten in maart een nieuw coachingstraject. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers, die voor een periode van zes maanden worden gekoppeld aan een medewerker van Accenture. De voorkeur gaat uit naar kandidaten met een achtergrond die aansluit bij Accenture.

Coachingstraject Accenture

Wanneer
March 2020

Tijd
00:00

Waar
Amsterdam

Gesloten

Accenture is een wereldwijd consultancy bureau dat actief is in vele verschillende industrieën. Accenture biedt klanten een compleet aanbod van diensten en oplossingen op het vlak van strategie, consultancy, digital, technologie en operations.

Geselecteerde kandidaten worden gekoppeld aan een werknemer van Accenture, die gedurende het traject van 6 maanden functioneert als mentor en coach. Tijdens het traject werken jij en je mentor samen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. De mentoren delen hun kennis, vaardigheden en professionele netwerk. Daarnaast kan jouw coach je persoonlijk advies geven, en kun je bij hem of haar terecht met vragen over alles wat te maken heeft met werken in Nederland. De mentor wil graag zijn of haar ervaring en kennis met jou delen. Tegelijkertijd kan de mentor natuurlijk ook veel van jou leren. Ook zijn er drie bijeenkomsten waarin je meer leert over elkaar, werk in het algemeen en Accenture in het bijzonder.

Wat verwachten we van jou?
1) Je hebt een status of een W-document.
2) Je beheerst het Nederlands op ten minste B1-niveau. Dit kun je aantonen.
3) Je reistijd naar Amsterdam is maximaal één uur.
4) Je bent hoger opgeleid (mbo 4/hbo/wo) en/of je studeert momenteel in Nederland.
5) Je hebt een open, proactieve houding, bent leergierig en wil informatie delen met jouw mentor.

6) Je bent gemotiveerd om deel te nemen. Je maakt tijd vrij voor de bijeenkomsten met alle deelnemers. Daarnaast maak je minimaal 1 x per maand tijd voor een afspraak met jouw mentor.

Door de grote hoeveelheid aanmeldingen zijn de inschrijvingen gesloten. Zorg ervoor dat je een recent CV uploadt in je profiel.

Deelnemen event

De inschrijving is gesloten.