Coachingstraject Accenture

De Refugee Talent Hub, het UAF en Accenture starten in augustus een nieuw coachingstraject. Er is plaats voor 10 deelnemers, die voor een periode van zes maanden worden gekoppeld aan een medewerker van Accenture. De voorkeur gaat uit naar kandidaten met een achtergrond die aansluit bij Accenture.

Coachingstraject Accenture

Wanneer
August 2019

Waar
Amsterdam

Gesloten

Geselecteerde kandidaten worden gekoppeld aan een werknemer van Accenture, die gedurende het traject van 6 maanden functioneert als mentor en coach. Tijdens het traject werken jij en je coach samen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. De coaches delen hun kennis, vaardigheden en professionele netwerk. Daarnaast kan jouw coach je persoonlijk advies geven, en kun je bij hem of haar terecht met vragen over alles wat te maken heeft met werken in Nederland. Ook zijn er drie bijeenkomsten waarin je meer leert over elkaar, werk in het algemeen en Accenture in het bijzonder.

Dit coaching traject is bedoeld voor statushouders in de Randstad (vanwege de reistijd) en met een profiel aansluitend bij Accenture.

Accenture is een wereldwijd consultancy bureau dat actief is in vele verschillende industrieën. Accenture biedt klanten een compleet aanbod van diensten en oplossingen op het vlak van strategie, consultancy, digital, technologie en operations.

Deadline voor aanmelden is vrijdag 28 juni.

Deelnemen event

De inschrijving is gesloten.