Finance Meet & Greet – KPMG en Achmea

Na een zeer geslaagde Meet & Greet bij Vistra organiseert Refugee Talent Hub nogmaals een finance Meet & Greet. Ditmaal in samenwerking met KPMG en Achmea op 21 november om 9.00- 13.30 een finance Meet & Greet. De Meet & Greet zal plaatsvinden in Amstelveen.

Finance Meet & Greet – KPMG en Achmea

Wanneer
21 November 2018

Tijd
09:00 tot 13:30

Waar
Amstelveen

Gesloten

Heb jij een financiële achtergrond en interesse in het werkgebied van twee grote Nederlandse financiële dienstverleners? Meld je dan snel aan voor de Finance Meet & Greet.

Wat?

Deze Meet & Greet is bedoeld voor een eerste kennismaking met KPMG en Achmea. Tijdens deze dag zal je aan de slag gaan met twee business cases onder begeleiding van KPMG en Achmea. Daarnaast is er kans om een kennismaking gesprek te houden met deze twee organisaties. Zie het programma hieronder.

Programma
9.00 – 9.15 Inloop
9.15 – 10.15 Presentatie introductie KPMG en Achmea
10.15 – 12.30 Finance in de praktijk (business case KPMG en Achmea)

Kennismaking gesprek KPMG en Achmea

12.30 – 12.45 Afsluiting
12.45 – 13.30 Lunch

 

Voor wie?

Voor vluchtelingen met een financiële studieachtergrond en die graag meer willen weten over het werken in de financiële sector in Nederland. De voertaal van deze Meet & Greet zal Nederlands zijn, van belang is dat je minimaal B1 niveau Nederlands spreekt.

Meet KPMG

KPMG Nederland maakt deel uit van een groot internationaal netwerk van professionele accountants- en advieskantoren. KPMG bundelt de expertise van 162.000 professionals in 155 landen. De focus ligt op: organisaties helpen om weloverwogen besluiten te nemen en te excelleren in de wereld van vandaag en morgen.

Meet Achmea

Achmea is een belangrijke financiële dienstverlener op de Nederlandse markt. Achmea verzekerd ongeveer 10 miljoen Nederlanders voor zorg, schade en inkomen. De focus ligt op eenvoudige verzekeringen, waarbij Achmea verantwoord omgaan met premies. En als er iets onverwachts gebeurt, wilt Achmea de geldzaken goed regelen voor haar klanten. ​

Enthousiast? Kraak jij de business cases? Er zijn maar beperkt plekken vrij, meld je snel aan via de inschrijfknop hiernaast. Na de deadline is verstreken zal je nog een bevestiging ontvangen. Graag ontvangen we bij je inschrijving ook je CV.

Deadline voor inschrijven is 16 november om 12.00

 

Nationale Werkbezoekdag

Woensdag 21 november is Nationale Werkbezoekdag. Een dag waarop werknemers van bedrijven en publieke organisaties werkzoekenden uitnodigen voor een bedrijfsbezoek of netwerkgesprek. De Refugee Talent Hub gelooft in persoonlijke ontmoetingen, vindt dit daarom een goed initiatief en ondersteunt het van harte.

Deelnemen event

De inschrijving is gesloten.