Kansen bij Arcadis

Adviesbureau Arcadis biedt kansen aan statushouders met een relevante achtergrond: 25 deelnemers kunnen meedoen aan een driemaandelijks programma van Arcadis in samenwerking met New Dutch Connections. Van deze 25 deelnemers komen er daarna 10 in aanmerking voor een leerwerktraject van januari tot en met december 2020, met zicht op een baan bij Arcadis. Geïnteresseerde statushouders met een achtergrond in civiele techniek, electrotechniek, geotechniek, werktuigbouwkunde, bouwkunde of waterbouwkunde zijn welkom op een Meet & Greet op dinsdag 4 juni.

Kansen bij Arcadis

Wanneer
June 2019

Tijd
09:00 tot 13:00

Waar
Amersfoort

Gesloten

Over Arcadis

Arcadis is een groot Nederlands advies- en ingenieursbedrijf met wereldwijde activiteiten op het gebied van infrastructuur, gebouwde omgeving, water en milieu.In Nederland werken er 2300 mensen bij Arcadis. Arcadis heeft diverse kantoren in Nederland waaronder onder andere Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Rotterdam en Zwolle. Arcadis heeft ervaring met het werken met statushouders: lees hier meer .

Over het programma 2019 – 2020

Arcadis en de New Dutch Connections organiseren een gezamenlijk programma van september tot en met december 2019. Elke week komt een groep van 25 statushouders drie uur lang bijeen. In die bijeenkomsten krijgen deelnemers informatie over Arcadis, krijgen ze trainingen op soft, hard skills en taal en maken ze kennis met de werk- en bedrijfscultuur van Arcadis. Reiskosten worden vergoed. Een indruk van het programma kun je hier zien.

Van deze groep van 25 deelnemers krijgen 10 mensen de mogelijkheid om een stage/leerwerktraject te volgen bij Arcadis, van januari 2020 tot en met december 2020. Deze deelnemers draaien mee op een afdeling van Arcadis en doen veel werkervaring op. Daarbij krijgen zij ook taaltraining en intervisie. Succesvolle kandidaten kunnen daarna in dienst komen bij Arcadis. Overige deelnemers worden onder de aandacht gebracht van andere werkgevers in het netwerk van de Refugee Talent Hub. 

Over de bijeenkomst op 4 juni 

Op dinsdag 4 juni geven Arcadis, New Dutch Connections en de Refugee Talent Hub meer informatie over Arcadis en dit programma. Daarna kun je meer kennis opdoen van Arcadis via een Virtual Reality Experience en concrete voorbeelden uit de praktijk van Arcadis. Ook ga je in gesprek met recruiters en lijnmanagers van verschillende afdelingen van Arcadis. De bijeenkomst duurt van 9.00 tot 12.00 uur met aansluitend lunch tot 13.00 uur. 

Deadline voor aanmelden (met cv) is dinsdag 21 mei.  

Deelnemen event

De inschrijving is gesloten.