Meet & Greet Rabobank

Heb jij een financiële achtergrond of een achtergrond in de IT? Wil je werken bij een van de grootste banken van Nederland? Kom dan op 26 november naar de Meet & Greet Finance van Brainnet en de Refugee Talent Hub, bij de Rabobank.

Meet & Greet Rabobank

Wanneer
26 November 2019

Tijd
14:30 tot 18:00

Waar
Rabobank Utrecht

Gesloten

Over de Rabobank

De Rabobank is de grootste coöperatieve bank van Nederland. De bank heeft in april dit jaar het commitment uitgesproken om in twee jaar tijd minstens 60 vluchtelingen perspectief op arbeid te bieden. Dit kan zijn in de vorm van een baan, een werkervaringsplaats, stage of opleidingsklas. De Rabobank stelt dat het bedrijfsleven een belangrijke rol speelt bij het creëren van zinvolle kansen voor vluchtelingen om hen te helpen integreren in onze samenleving.

Over Brainnet

Brainnet is een HR-dienstverlener die nauw samenwerkt met de Rabobank. Succesvolle kandidaten komen in eerste instantie in dienst bij Brainnet en werken als uitzendkracht bij Rabobank.

De Rabobank en Brainnet komen graag in contact met kandidaten met een achtergrond in finance en/of ICT.  

Over de Meet & Greet

Tijdens de Meet & Greet leer je meer over het werk bij de Rabobank en hoor je ervaringen van Rabobank-medewerker(s) met een vluchtelingachtergrond. Ook maak je kennis met managers en medewerkers van verschillende afdelingen en is er volop tijd voor vragen. De nadruk ligt op elkaar ontmoeten en kansen verkennen. Het doel is dat een aantal kandidaten daarna met Brainnet in gesprek kan over een concrete baan of werkervaringsplaats bij de Rabobank.

Deadline voor aanmelden is 19 november om 15:00 uur. Door het grote aantal aanmeldingen dat we tot nu toe hebben ontvangen, zal een eerste selectie gemaakt worden op basis van CV. Zorg dus dat je je CV upload op je profielpagina.

Het programma is als volgt:

14:30 : inloop

15:00 : start Meet & Greet

15:30 : Interview – werken bij Rabobank

15.45 : kennismakingsspel

16:15 : gesprekken met Rabobank

17:00 : netwerkborrel

18:00 : einde Meet & Greet

Deelnemen event

De inschrijving is gesloten.