Kansen op werk op het Chemie Park Delfzijl

Chemiebedrijf Nouryon, de Hanzehogeschool Groningen en de Refugee Talent Hub organiseren een Meet & Greet voor statushouders met interesse in de chemische sector.

Kansen op werk op het Chemie Park Delfzijl

Wanneer
25 April 2019

Tijd
13:00 tot 17:00

Waar
Groningen & Chemiepark Delfzijl

Gesloten

Nouryon is de voormalige chemietak van AkzoNobel, een multinational werkzaam in meer dan 80 landen. Nouryon is een van de bedrijven op het Chemie Park Delfzijl. Andere bedrijven op dit Chemie Park zijn Avantium, BioMCN, Delamine, DGR, Falck, JPB, JWildeman Storage & Logistics, Lubrizol, SGS, Stork en Teijin Aramid. Al deze bedrijven werken nauw samen: Chemie Park Delfzijl  is een hub van innovatieve bedrijven met de ambitie om koploper te zijn in de verduurzaming van de chemie. 

Nouryon (en andere bedrijven op Chemie Park Delfzijl) komen graag in contact met statushouders met een technische of chemische achtergrond, die belangstelling hebben voor werken in de chemische en procesindustrie.

Voor geschikte kandidaten met een in Nederland gewaardeerd diploma is er kans op werk, op korte en iets langere termijn. Voor kandidaten met een middelbare beroepsopleiding is er kans op leerwerktrajecten van 30 maanden: een combinatie van leren en werken, betaald door de werkgever. Voor geschikte kandidaten met een hogere beroepsopleiding kan het gaan om een kortere periode van training en cursus, gevolgd door een baan.

Het programma op 25 april is als volgt: 

– Verzamelen op NS Station Groningen

– Gezamenlijke busreis naar Chemie Park Delfzijl

– Presentatie: wat houdt het werk in, welke kansen zijn er, kennismaking met recruiters. Een aantal medewerkers met een migratieachtergrond deelt ervaringen. 

– Rondleiding op Chemie Park Delfzijl

– Gezamenlijke busreis terug naar NS Station Groningen

Deadline voor aanmelden is vrijdag 29 maart. Graag cv bijvoegen bij aanmelding.

Deelnemen event

De inschrijving is gesloten.