Kansen op werk voor ICT’ers en technici bij TenneT

TenneT heeft vacatures in de techniek en ICT en komt graag in contact met statushouders met relevante kennis en ervaring. Daarom organiseren de Refugee Talent Hub en TenneT op dinsdag 9 april een Meet & Greet van 15.00 tot 18.00 uur in Arnhem.

Kansen op werk voor ICT’ers en technici bij TenneT

Wanneer
April 2019

Tijd
15:00 tot 18:00

Waar
Arnhem

Gesloten

TenneT is de eerste grensoverschrijdende netbeheerder in Europa. TenneT exploiteert, onderhoudt en breidt het hoogspanningsnet in Nederland en een groot deel van Duitsland uit. TenneT staat garant voor een veilige en betrouwbare elektriciteitsvoorziening, zowel vandaag als in de toekomst: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Ze doen dat door elektriciteit (geproduceerd door allerlei bronnen) over 23.000 kilometer hoogspanningsverbindingen te transporteren naar 41 miljoen eindgebruikers, terwijl vraag en aanbod van elektriciteit te allen tijde in evenwicht is.

TenneT heeft vacatures in de techniek en ICT en komt graag in contact met statushouders met relevante kennis en ervaring. Daarom organiseren de Refugee Talent Hub en TenneT op dinsdag 9 april een Meet & Greet, van 15.00 tot 18.00 uur bij TenneT in Arnhem.  

Het programma is als volgt:

  • Inloop
  • Presentatie TenneT
  • Virtual tour op een hoogspanningsmast (met Virtual Reality bril)
  • Kennismaking met recruiters, managers en andere medewerkers van TenneT
  • Afsluitende woorden / opening fototentoonstelling Ode aan Talent door de CEO van TenneT (tevens voorzitter van het bestuur van de Refugee Talent Hub), Manon van Beek
  • Netwerkborrel met een optreden van Bright Richards

Dus heb jij een achtergrond in energie, techniek en / of IT? Spreek je voldoende Nederlands of Engels om goed te kunnen functioneren in je werk en contact te leggen met collega’s? En wil jij werken bij een van de grootste energiebedrijven van Europa? Meld je dan hier aan (met cv). Deadline voor aanmelden is dinsdag 2 april.

Deelnemen event

De inschrijving is gesloten.