Meet & Greet bakkersbedrijf Borgesius in Aalsmeer

Op 28 september 2018 organiseert Borgesius een Meet & Greet op de vestiging in Aalsmeer, waar statushouders met interesse in het bakkersvak een kijkje in de keuken kunnen nemen.

Meet & Greet bakkersbedrijf Borgesius in Aalsmeer

Wanneer
28 September 2018

Tijd
09:45 tot 13:00

Waar
Aalsmeer

Inschrijven

Het bakkersbedrijf Borgesius-Goedhart maakt brood en banket voor diverse supermarkten, waaronder Albert Heijn. Dat doen ze vanuit 20 productielocaties verspreid over heel Nederland. Borgesius komt graag in contact met statushouders die bij hen willen werken

Borgesius is een echt familiebedrijf met een lange geschiedenis. Het bedrijf wordt gevormd door 20 (industriële) bakkerijen waar dagelijks heerlijk vers brood en banket voor de supermarkten wordt gemaakt. Gemiddeld werken er per bakkerij ca. 100 mensen. Mannen en vrouwen, jong en ouder, van allerlei komaf en met zeer verschillende achtergronden. Er wordt met elkaar hard gewerkt, maar de sfeer is goed en de arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk. Bovendien zijn er voor medewerkers die zich willen ontwikkelen volop doorgroeimogelijkheden. Dit alles maakt dat veel van de medewerkers al heel lang bij Borgesius werken. Dienstverbanden van 25 jaar of meer zijn echt geen uitzonderingen. “We komen graag in contact met vluchtelingen die bij ons willen werken, maar willen ook graag vluchtelingen helpen bij hun oriëntatie op de Nederlandse arbeidsmarkt en deze nieuwkomers beter leren kennen.”

Tijdens deze Meet & Greet zul je meer leren over Borgesius. Ook zal je een kijk in de keuken nemen en zelf de mouwen moeten opstropen. Zo ga je bijvoorbeeld als activiteit broodjes bakken, die je na afloop mee naar huis kunt nemen.

Agenda
9.45 – 10.00 Inloop
10.00 – 10.30 Welkom en presentatie Borgesius
10.30 – 11.15 Rondleiding
11.15 – 12.15 Borgesius in de praktijk (activiteit)
12.15 – 13.00 Lunch / afsluiting

Voor wie? Iedereen die intersse en passie heeft voor het bakkervakmanschap. De voertaal is Nederlands. Reiskosten worden niet vergoed.

Mocht je tijdens de Meet & Greet zijn opgevallen bij de medewerkers van Borgesius is er een mogelijkheid om daar uiteindelijk in dienst te treden, mits natuurlijk een goede match is. Dus meld je snel aan door een mail te sturen naar info@refugeetalenthub.com met je naam, telefoonnummer en CV onder vermelding van ‘Borgesius’.

Deadline aanmelden: 20 September 2018 om 12.00 uur.

Meer informatie over Borgesius is te vinden op: www.borgesius.nl

Deelnemen event

Op dit moment heb je je nog niet ingeschreven voor dit event, inschrijven voor Meet & Greet bakkersbedrijf Borgesius in Aalsmeer kan hier.

Je moet je eerst inschrijven voor de Refugee Talent Hub. Ben je al ingeschreven bij Refugee Talent Hub? Klik dan hier en meld je direct aan voor het event.