Meet & Greet bakkersbedrijf Borgesius-Goedhart in AalsmeerOp 27 september 2018  organiseert Borgesius een Meet & Greet op de vestiging in Aalsmeer, waar statushouders met interesse in het bakkersvak een kijkje in de keuken kunnen nemen.

Datum: 2018-09-27
Locatie: Aalsmeer

Het bakkersbedrijf Borgesiu-Goedhart maakt brood en banket voor diverse supermarkten, waaronder Albert Heijn. Dat doen ze vanuit 20 productielocaties verspreid over heel Nederland. Zie www.borgesius.nl. Borgesius komt graag in contact met statushouders die bij hen willen werken.

 

Borgesius is een echt familiebedrijf met een lange geschiedenis. Het bedrijf wordt gevormd door 20 (industriële) bakkerijen waar dagelijks heerlijk vers brood en banket voor de supermarkten wordt gemaakt. Gemiddeld werken er per bakkerij ca. 100 mensen. Mannen en vrouwen, jong en ouder, van allerlei komaf en met zeer verschillende achtergronden. Er wordt met elkaar hard gewerkt, maar de sfeer is goed en de arbeidsvoorwaarden zijn aantrekkelijk. Bovendien zijn er voor medewerkers die zich willen ontwikkelen volop doorgroeimogelijkheden. Dit alles maakt dat veel van de medewerkers al heel lang bij Borgesius werken. Dienstverbanden van 25 jaar of meer zijn echt geen uitzonderingen. “We komen graag in contact met vluchtelingen die bij ons willen werken, maar willen ook graag vluchtelingen helpen bij hun oriëntatie op de Nederlandse arbeidsmarkt en deze nieuwkomers beter leren kennen.”

Als je vragen hebt over banen of beschikbare vacatures is er iemand van personeelszaken aanwezig.

Op 27 september 2018  organiseert Borgesius een Meet & Greet op de vestiging in Aalsmeer. De exacte datum en tijd wordt binnenkort via onze site en social media bekend gemaakt. Het programma is:

  • Welkom & presentatie door Borgesius
  • Gezamenlijke activiteit
  • Lunch met Borgesiusbrood

 

Deze Meet & Greet staat open voor statushouders met interesse in het bakkersvak. De voertaal is Nederlands. Reiskosten worden niet vergoed.

Aanmelden via een mail naar info@refugeetalenthub.com, met in de onderwerpregel ‘Borgesius’.