Meet & Greet Energie Beheer Nederland

Energie Beheer Nederland komt graag in contact met statushouders met een technische achtergrond. Daarom organiseren EBN en de Refugee Talent Hub een Meet & Greet op dinsdag 22 oktober, in Utrecht. Heb jij een technische achtergrond en interesse in het energiesysteem en energievoorziening? Meld je dan nu aan voor deze Meet & Greet. Naast EBN zijn ook Van Oord en Allego aanwezig; ook deze bedrijven komen graag in contact met statushouders met een technische achtergrond.

Meet & Greet Energie Beheer Nederland

Wanneer
22 October 2019

Tijd
14:30 tot 17:30

Waar
Utrecht

Gesloten

EBN is een bijzonder bedrijf in de energiesector, waarvan de aandelen voor 100% in handen zijn van de Nederlandse staat. Kennis, kunde en slagkracht zetten we al 55 jaar in om een actieve en significante bijdrage te leveren aan ons toekomstig duurzaam energiesysteem. Zo zetten we de waarde en kennis van de ondergrond in voor de toekomstige energievoorziening van de bovengrond. Daarmee geven we verbindende kracht aan de energietransitie en zetten we maatschappelijke ambities om in realiteit. Dat is wat we doen en dat is onze drive: Energising the Transition.  

Energie Beheer Nederland komt graag in contact met statushouders met een technische achtergrond. Daarom organiseren EBN en de Refugee Talent Hub een Meet & Greet op dinsdag 22 oktober, in Utrecht. EBN heeft vooral belangstelling voor mensen met een achtergrond in petroleum engineering, boortechnologie, productietechnologie, process engineering of geologie / geofysica. Maar ook statushouders met een achtergrond in een andere technische richting of informatiemanagement zijn welkom. Tijdens deze Meet & Greet krijg je een indruk van het werk van EBN en maak je kennis met recruiters, managers en medewerkers.

Naast EBN zullen ook Van Oord en Allego aanwezig zijn.

De Koninklijke Van Oord is een Nederlands familiebedrijf met 150 jaar ervaring als internationale waterbouwer met de focus op baggeren, offshore olie & gas en offshore Wind. Van Oord komt graag in contact met statushouders met een technische achtergrond, een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal, goede communicatieve vaardigheden en de wil om te leren.

Allego is een bedrijf in Arnhem dat elektrisch rijden makkelijk maakt. Allego biedt verschillende zakelijke oplossingen voor elektrisch rijden.  In een markt die snel verandert en groeit, is Allego altijd op zoek naar nieuw talent. Daarom komt Allego graag in contact met statushouders met een technische achtergrond en een goede beheersing van het Nederlands (of Engels).

Het programma is als volgt: 

14.30 uur : start

15.00 uur: rondleiding en gezamenlijke activiteit

16.00 uur: gesprekken met recruiters, managers en medewerkers van EBN, Van Oord en Allego.

16.45 uur: netwerkborrel

17.30 uur: einde

Deadline voor aanmelden (met cv) is donderdag 17 oktober. 

Deelnemen event

De inschrijving is gesloten.