Meet & Greet FrieslandCampina

Onder voorbehoud van ontwikkelingen rondom het coronavirus, organiseren Royal FrieslandCampina en de Refugee Talent Hub op 11 juni 2020 een Meet & Greet voor Technisch Talent. Dus, heb jij een technische achtergrond en ga je graag aan de slag in een van de zuivelfabrieken van FrieslandCampina? Meld je dan snel aan voor de Meet & Greet op 11 juni 2020 in Beilen.

Meet & Greet FrieslandCampina

Wanneer
11 June 2020

Tijd
15:30 tot 19:00

Waar
Beilen (Provincie Drenthe)

Inschrijven

Over Royal FrielsandCampina

Elke dag voorziet Royal FrieslandCampina miljoenen consumenten verspreid over de wereld van zuivelproducten met waardevolle voedingsstoffen uit melk. FrieslandCampina is een internationaal bedrijf met een sterk lokaal karakter: wij zijn mensgericht, benaderbaar en open. Wij denken dat we alleen meer uit melk kunnen halen en onze doelen kunnen bereiken als we enthousiaste en goed getrainde mensen in dienst hebben. Voor de fabrieken in Noord-Nederland, maar ook in de rest van het land, is FrieslandCampina op zoek naar Operators, All Round Monteurs, Maintenance Technici en QC (Quality & Control) Analysten. Voor deze vacatures is het hebben een technische achtergrond (opleiding en/of werkervaring) van belang.

Over de Meet & Greet

De Meet & Greet vindt plaats in de melkpoederfabriek fabriek in Beilen. Vanaf 15:30 zullen we beginnen. Rond 19:00 is de Meet & Greet afgelopen. Zie het globale programma hieronder:

15:30 inloop (met koffie/thee)

15:45 start Meet & Greet: introductie

16:00 Speeddates

17:30 Kennismakingsbingo 

17:45 Aan tafel: samen eten

19:00 Einde Meet & Greet

Aanmelden kan tot 1 juni 2020.

Deelnemen event

Op dit moment heb je je nog niet ingeschreven voor dit event, inschrijven voor Meet & Greet FrieslandCampina kan hier.

Je moet je eerst inschrijven voor de Refugee Talent Hub. Ben je al ingeschreven bij Refugee Talent Hub? Klik dan hier en meld je direct aan voor het event.