FrieslandCampina: Meet & Greet

Onder voorbehoud van ontwikkelingen rondom het coronavirus, organiseren Royal FrieslandCampina en de Refugee Talent Hub op 11 juni 2020 een Meet & Greet voor Technisch Talent. Dus, heb jij een technische achtergrond en ga je graag aan de slag in een van de zuivelfabrieken van FrieslandCampina? Meld je dan snel aan voor de Meet & Greet op 11 juni 2020 in Beilen.

FrieslandCampina: Meet & Greet

Wanneer
11 June 2020

Tijd
14:00 tot 17:00

Waar
Beilen (Provincie Drenthe)

Gesloten

Over Royal FrielsandCampina

Elke dag voorziet Royal FrieslandCampina miljoenen consumenten verspreid over de wereld van zuivelproducten met waardevolle voedingsstoffen uit melk. FrieslandCampina is een internationaal bedrijf met een sterk lokaal karakter: wij zijn mensgericht, benaderbaar en open. Wij denken dat we alleen meer uit melk kunnen halen en onze doelen kunnen bereiken als we enthousiaste en goed getrainde mensen in dienst hebben. Voor de fabrieken in Noord-Nederland, maar ook in de rest van het land, is FrieslandCampina op zoek naar Operators, All Round Monteurs, Maintenance Technici en QC (Quality & Control) Analysten. Voor deze vacatures is het hebben een technische achtergrond (opleiding en/of werkervaring) van belang.

Over de Meet & Greet

De Meet & Greet vindt plaats in de melkpoederfabriek fabriek in Beilen. Vanaf 14:00 zullen we beginnen. Rond 17:00 is de Meet & Greet afgelopen. Zie het globale programma hieronder:

14:00 inloop (met koffie/thee)

14:15 start Meet & Greet: introductie

15:00 Kennismakingsbingo

15:15 Speeddates

16:30 Netwerkmoment

17:00 einde Meet & Greet

Aanmelden kan tot 1 juni 2020.

Deelnemen event

De inschrijving is gesloten.