Meet & Greet voor monteurs

Op 28 januari organiseert de Refugee Talent Hub, in samenwerking met Nederland Isoleert en Flextra, een Meet & Greet in Amersfoort. Tijdens de Meet & Greet is Nederland Isoleert op zoek naar mensen die zich kunnen aansluiten bij hun team van isolatiemonteurs.

Meet & Greet voor monteurs

Wanneer
28 January 2020

Tijd
09:30 tot 12:30

Waar
Amersfoort

Gesloten

Nederland Isoleert is sinds september 2017 onderdeel van Essent en één van de grootste spelers op het gebied van verduurzaming. Dit doen ze vooral door particulieren woningen te voorzien van spouw, dak, bodem of vloer isolatie. Hun doelstelling is om binnen 10 jaar alle huizen in Nederland geïsoleerd te hebben. Deze ambitieuze doelstelling kunnen zij alleen realiseren met de juiste mensen! Daarom zijn ze op zoek naar nieuwe, leuke en gemotiveerde collega’s voor hun filiaal in Amersfoort.

Flextra noemt zich ‘specialist in vaklieden’. Sinds 1997 staan zij bekend om hun waardering voor het vakmanschap, de langdurige dienstverbanden en hun vriendelijke benadering

De Meet & Greet op 28 januari vindt plaats van 9.30 tot 12.30 uur op het Nederland Isoleert kantoor in Amersfoort. Tijdens de Meet & Greet gaan we echt aan de slag, zodat je goed kan zien wat het werk precies inhoudt. Het is niet belangrijk dat je een technische achtergrond hebt, maar het is wel belangrijk dat werken in de bouw je leuk lijkt! Nederland Isoleert zal je helpen en zorgen dat je al werkend de juiste kennis krijgt. Na de activiteit zal er voor iedereen een lunch klaar staan.

Wat zoekt Nederland Isoleert precies? Als isolatiemonteur zul je aan de slag gaan in kelders en op daken om deze te verduurzamen. Het is daarom belangrijk dat je geen claustrofobie (angst voor kleine ruimtes) of hoogtevrees hebt. Tijdens werkdagen zal je samen met een collega verschillende huizen in Nederland verduurzamen, vanuit de vestiging in Amersfoort. Het is daarom handig als je al een rijbewijs hebt.

Lijkt het je leuk om een nieuw vak te leren en aan de slag te gaan als installatiemonteur? Meld je dan aan voor de Meet & Greet op 28 januari. Dit kan tot en met 23 januari. Voor meer informatie over de vacature kan je op de website kijken van Nederland Isoleert.

Voor een indruk en persoonlijk verhaal, lees dan het verhaal van Berhane.

Deelnemen event

De inschrijving is gesloten.