Meet & Greet NEP (IT en Media Talent)

Meet & Greet NEP

Meet & Greet NEP (IT en Media Talent)

Wanneer
12 November 2018

Tijd
13:30 tot 16:30

Waar
Hilversum

Gesloten

Mediatechnologiebedrijf NEP gaat samen met Refugee Talent Hub een Meet & Greet organiseren op 12 november, van 13:30 – 16.30 uur, in het Media Park in Hilversum. Ben je op zoek naar een baan en heb je affiniteit met IT en/of met de media- en entertainmentwereld? En wil jij een kijkje nemen binnen dit bedrijf? Schrijf je dan nu in voor dit event. NEP heeft allerlei verschillende vacatures. Zo zijn ze op zoek naar IT’ers, met name developers, maar kan ook systeem- en/of netwerkbeheerder en Service Operations Center zijn. Verder zijn ze ook altijd op zoek naar video editors of mensen die in het audio/geluid team willen werken. Als je op deze link klikt, krijg je een idee van de openstaande vacatures.

NEP voorziet haar opdrachtgevers van de technologie, de mensen en de knowhow die het mogelijk maken de grootste evenementen ter wereld te produceren en distribueren. Het mediatechnologiebedrijf is wereldmarktleider op het gebied van outsourced productie-oplossingen en levert verschillende producten en diensten voor remote- en cloud productie, studioproductie, playout, video display, host broadcasting, postproductie, media asset management, Digital Media Services en end-to-end OTT oplossingen. NEP voorziet in de complete (productie) workflow, van registratie in het veld tot de meest innovatieve oplossingen voor videocontent, van creatie tot management en wereldwijde distributie.

Klik op de onderstaande links om een video impressie te krijgen:

Enthousiast? Meld je dan voor 1 november aan voor dit event, door je in te schrijven via de inschrijfknop hiernaast. We ontvangen ook graag een CV van je.We hebben een beperkt aantal plaatsen, na aanmelding ontvang je nog een definitieve bevestiging van ons. De voertaal van dit event zal Nederlands zijn, van belang is dat je minimaal B1 niveau Nederlands spreekt.   

Voor wie? Voor alle Talenten die geïnteresseerd zijn in de media- en entertainmentwereld, IT en meer willen weten over NEP

Het programma ziet er als volgt uit:

13:30     Introductie vanuit NEP

14:00     Rondleiding op het Mediapark

15:00     Workshops & in gesprek met HR/lijn managers. De IT’ers gaan speeddaten met HR/lijnmanagers van NEP. De video editors krijgen een workshop in editing en PCR operator (audio controle voor Eurosport)

16:30     Afsluiting

 

Deelnemen event

De inschrijving is gesloten.