Talentenmarkt Techniek

Op 20 januari 2020 organiseren wij een talentenmarkt voor kandidaten met een technische achtergrond in Amersfoort. Heb je kennis van civiele techniek, electrotechniek, geotechniek, werktuigbouwkunde, bouwkunde of waterbouwkunde, meld je dan aan!

Talentenmarkt Techniek

Wanneer
20 January 2020

Tijd
14:00 tot 17:30

Waar
Amersfoort

Gesloten

Diverse technische bedrijven in het netwerk van de Refugee Talent Hub willen graag kennismaken met mensen met een technisch profiel. Met een aantal van hen, zoals Van Oord en Spie organiseren we een talentenmarkt op 20 januari in Amersfoort.

De Koninklijke Van Oord is een Nederlands familiebedrijf met 150 jaar ervaring als internationale waterbouwer met de focus op baggeren, offshore olie & gas en offshore Wind. De belangrijkste begrippen voor het succesvol aangaan van de wereldwijde uitdagingen? Innovatie. Duurzaamheid. Samenwerking. Samen kunnen we nieuwe oplossingen creëren die bijdragen aan een betere wereld.

SPIE Nederland is een dochteronderneming van de SPIE Groep, dé onafhankelijke Europese leider in multitechnische dienstverlening op de gebieden van energie en communicatie. SPIE Nederland begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. SPIE Nederland behoort tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland.

Het programma zal er als volgt uit komen te zien:

14.00 Inloop

14.30 Welkom

14.50 Talent in de spotlight

14.55 Uitleg programma

15.00 Korte pitches van aanwezige bedrijven

15.30 Gespreksrondes

17.30 Afronding en netwerkborrel

Dit event wordt georganiseerd door New Dutch Connections, Arcadis en de Refugee Talent Hub.

Samenwerking New Dutch Connections, Arcadis en Refugee Talent Hub

Wegens een grote hoeveelheid aanmeldingen zijn de inschrijvingen gesloten.

Deelnemen event

De inschrijving is gesloten.