Meet & Greet Unilever

Unilever biedt stages aan studenten die ingeschreven staan bij een Nederlandse HBO- of Universitaire onderwijsinstelling en zoekt daarvoor nadrukkelijk ook studenten met een vluchtelingen-achtergrond. Op 10 december organiseren Unilever en de Refugee Talent Hub daarom een Meet & Greet in Rotterdam op een van de hoofdkantoren van Unilever. Deze is bedoeld voor statushouders die aan een Nederlandse onderwijsinstelling studeren.

Meet & Greet Unilever

Wanneer
10 December 2019

Tijd
14:00 tot 17:30

Waar
Rotterdam

Inschrijven

Over Unilever

Unilever is een toonaangevend internationaal bedrijf in de Fast Moving Consumer Goods, dat zich richt op consumentenproducten in Foods, Personal Care en Home Care. Iedere dag gebruiken 2,5 miljard mensen Unilever-producten om er goed uit te zien, zich goed te voelen en meer uit het leven te halen. Hierdoor krijgen wij de kans om een betere toekomst op te bouwen. Bekende merken van Unilever zijn o.a. Magnum, Calve, Lipton, Ben & Jerry’s, Knorr en Dove.

Over de stages

Als stagiaire bij Unilever krijg je de kans om  jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Je draait als volwaardig teamlid mee in de verschillende werkzaamheden. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen bij een van de grootste bedrijven van Nederland. Unilever biedt stages aan op gebied van Sales, Finance, Marketing en Supply Chain. Deze stages zijn bedoeld voor WO en HBO studenten, die op dit moment staan ingeschreven bij een Nederlandse onderwijsinstelling en die voor 6 maanden full-time beschikbaar zijn per februari / maart 2020.

De voordelen voor jou

Een stagevergoeding van 500 euro bruto per maand, een reiskostenvergoeding (indien van toepassing), persoonlijke begeleiding, deel uitmaken van een actieve community van (inter)nationale studenten en natuurlijk een kijkje in de keuken van Nederlands’ mooiste merken.

Over de bijeenkomst op 10 december

Op dinsdag 10 december kom je meer te weten over Unilever en de stagemogelijkheden binnen het bedrijf. Je gaat in gesprek met managers van de verschillende teams van Unilever. Op die manier krijg jij ook een goed beeld van de organisatie en de uitdagingen die je kunt tegenkomen in je stageperiode. Er is ruimte voor een persoonlijke kennismaking en eventuele vragen die jij hebt. De deadline voor het aanmelden (met CV) is 5 december.

Deelnemen event

Op dit moment heb je je nog niet ingeschreven voor dit event, inschrijven voor Meet & Greet Unilever kan hier.

Je moet je eerst inschrijven voor de Refugee Talent Hub. Ben je al ingeschreven bij Refugee Talent Hub? Klik dan hier en meld je direct aan voor het event.