Netwerkdiner & workshop

Op woensdag 14 november organiseert De Nieuwe Poort in samenwerking met de Refugee Talent Hub een avond in het teken van ‘Ontmoet eens een ander': een diner en workshop met 15 nieuwkomers en 15 professionals uit een bedrijf uit de omliggende kantoren op de Amsterdamse Zuidas.

Netwerkdiner & workshop

Wanneer
14 November 2018

Tijd
18:00 tot 21:00

Waar
Amsterdam

Gesloten

Woon jij in (of vlakbij) Amsterdam? Dan is dit voor jou!

Na een inloop gaan mensen aan de slag met een workshop, om elkaar te leren kennen. Daarna wordt er gezamenlijk gegeten. De insteek is om “eens een ander te ontmoeten” Als we niet meer de moeite noch de tijd nemen om onszelf in elkaar te verdiepen, worden we vreemden van elkaar. In deze samenleving wil De Nieuwe Poort juist werken aan het opnieuw verbinden van verschillende culturen, personen en groepen om zo elkaars waarden te leren kennen en te leren delen.

Deelname is gratis voor nieuwkomers, maar de plaatsen zijn beperkt dus meld je snel aan! De deadline voor aanmelding is 6 november.

Over De Nieuwe Poort, huis voor ontmoeting en inspiratie.

De Nieuwe Poort is het gemeenschapshuis van nu, platform voor reflectie en ontmoeting.  De plek op de Zuidas in Amsterdam (en het Weena in Rotterdam) waar je naar toe komt om bekenden en onbekenden te ontmoeten.  In ons café / restaurant wordt niet alleen je maag gevuld . Naast koffie, lunch, borrel of diner, krijg je ontspanning en inspiratie geserveerd.  De Nieuwe Poort maakt je hoofd leeg met  livemuziek en vult  je gedachten met kunst en poëzie.

Deelnemen event

De inschrijving is gesloten.