Salesforce Traineeship: Accenture Heerlen (Limburg)

In samenwerking met de Refugee Talent Hub biedt Accenture Heerlen wellicht jou de kans om samen met een kleine groep trainees, die dezelfde ambitie hebben, je talent te herondekken in het Salesforce platform. Accenture Heerlen zoekt iemand die enthousiast wordt van het bedenken van oplossingen, zich wil verdiepen in bedrijfsprocessen en klaargestoomd wil worden voor een carrière in een dynamische werkomgeving.

Salesforce Traineeship: Accenture Heerlen (Limburg)

Wanneer
10 August 2019

Tijd
00:00

Waar
Heerlen

Inschrijven

Wat houdt het Salesforce Traineeship in?
Het Salesforce Traineeship bestaat uit twee delen. Het eerste deel bestaat uit 2 maanden theorieles en praktijk opdrachten. Door middel van klassikale lessen in Heerlen zorgt Accenture er samen met jou voor dat je een Java OCA certificering behaald. Daarnaast krijg je een introductie Salesforce training om je bekend te maken met de basis van Salesforce, gevolgd door een Salesforce Development training. Je gaat een week op internationale Salesforce training en krijg je een uitgebreide interactieve training in andere nieuwe technologieen en methodieken zoals Agile/Scrum, Design Thinking, Robotics Process Automation, etc.

In het tweede deel ga je werkervaring op doen. Gedurend deze tijd zul je samenwerken met collega’s van Accenture aan uitdagende opdrachten waar je veel van kunt leren. Accenture coaches en trainers bereiden je voor op je nieuwe carrière en zorgen dat jij je thuis gaat voelen in dit vakgebied.

Wie ben jij?
Jij bent gemotiveerd, leergierig en een echte teamspeler. Daarnaast beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Bij voorkeur heb je een opleiding afgerond in een technische richting (bijvoorbeeld: ICT, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, etc.). Ook ben je geïnteresseerd in informatie technologie, ook al weet je er inhoudelijk nog niet zo veel van, je wil het graag leren!

Meet Accenture Heerlen
Accenture in Heerlen is een nieuw en snel groeiend kantoor. Op het kantoor werken teams van jonge, enthousiaste en slimme professionals samen aan innovatieve projecten voor klanten in de Euregio. Accenture werkt met name op projecten op het gebied van Artificial Intelligence, Blockchain en Robotic Process Automation. Het Salesforce team is nu nog klein maar gaat komend jaar snel groeien. Meer over het kantoor in Heerlen vind je hier.

Als je bij Accenture werkt heb je wereldwijd meer dan 450.000 collega’s in meer dan 55 landen. Accenture helpt hun klanten met de groepen Strategy, Consulting, Digital, Technology en Operations om voorop te blijven lopen in de markt.

Wat mag je van Accenture verwachten?
Tijdens het traineeship zorgt Accenture ervoor dat je voorzien bent van de juiste middelen zoals een laptop, smartphone en NS Business Card. Daarnaast mag je uitgaan van dagelijkse persoonlijke begeleiding.

Ben jij geïnteresseerd? Meld je dan nu aan! De deadline is 10 augustus.

Deelnemen event

Op dit moment heb je je nog niet ingeschreven voor dit event, inschrijven voor Salesforce Traineeship: Accenture Heerlen (Limburg) kan hier.

Je moet je eerst inschrijven voor de Refugee Talent Hub. Ben je al ingeschreven bij Refugee Talent Hub? Klik dan hier en meld je direct aan voor het event.