Technische taaltraining (met mentorprogramma)

Ambieer jij een carrière in de techniek? Houd je van praktisch werk? En wil je de vaktaal leren? Schrijf je dan snel in voor de technische taaltraining van Nederland Isoleert en de Refugee Talent Hub.

Technische taaltraining (met mentorprogramma)

Wanneer
20 July 2020

Tijd
00:00 tot 00:00

Waar
Online

Gesloten

Programma 

Technisch werk is vakwerk en bij elk vak hoort een vaktaal. In deze opleiding leer je daarom handige, technische woorden die je kunt gebruiken op de Nederlandse werkvloer. De lessen zijn online en vinden twee keer per week plaats. Het hele traject duurt 6 weken (20 juli t/m 31 augustus). Op deze manier vergroot je jouw kans op een baan.

Ook krijg je een mentor die je helpt in jouw zoektocht naar een baan. Jouw mentor deelt kennis, vaardigheden en zijn/haar professionele netwerk. Allemaal met als doel om jouw kansen op een baan te vergroten. Daarnaast kun je bij jouw mentor terecht met al je vragen over werken in Nederland. 

Na zes weken training en mentoring sluiten we het traject af met een feestelijke certificaatuitreiking en krijg je de kans om jezelf voor te stellen aan Nederland Isoleert, de isolatie-expert die Nederland helpt verduurzamen. 

Wat verwachten we van jou?

  1. Je hebt een status of een W-document
  2. Je beheerst Nederlands op (ten minste) A2-niveau
  3. Je wilt werken in de techniek
  4. Je bent gemotiveerd om de training te volgen
  5. Je bent beschikbaar voor de online lessen (2x per week) en de afspraken met je mentor
  6. Je beschikt over een laptop of telefoon met camera voor de videogesprekken

Hoe schrijf ik me in?

Meld je aan voor dit traject voor 8 juli, 12:00 uur. Selectiegesprekken volgen in de week erop.

Over Nederland Isoleert

Nederland Isoleert is een van de grootste spelers op het gebied van na-isolatie van woningen in Nederland en sinds 2017 maken wij onderdeel uit van Essent. Onze doelstelling is om binnen 10 jaar alle huizen in Nederland geïsoleerd te hebben. 

Deze ambitieuze doelstelling kunnen wij alleen realiseren met de juiste mensen. Wij willen een fantastische klantervaring garanderen en wij hopen dat jij ons daarbij kunt helpen.

Deelnemen event

De inschrijving is gesloten.