Van Oord Meet & Greet

Refugee Talent Hub organiseert op 6 juni een Meet & Greet bij Van Oord. Deze zal plaats vinden in Rotterdam van 15:00 - 17:00.

Van Oord Meet & Greet

Wanneer
June 2019

Tijd
15:00 tot 17:00

Waar
Rotterdam

Inschrijven

De Koninklijke Van Oord is een Nederlands familiebedrijf met 150 jaar ervaring als internationale waterbouwer met de focus op baggeren, offshore olie & gas en offshore Wind. De belangrijkste begrippen voor het succesvol aangaan van de wereldwijde uitdagingen? Innovatie. Duurzaamheid. Samenwerking. Samen kunnen we nieuwe oplossingen creëren die bijdragen aan een betere wereld.

Tijdens deze Meet & Greet maak je kennis met Van Oord en kom je meer te weten over de werkzaamheden bij Van Oord. Daarnaast krijg je ook een kijkje achter de schermen bij drie verschillende simulatoren, waar kan worden gezien wat er gebeurt tijdens een project op een schip. Denk hierbij aan zand wegruimen en opspuiten, via een pijpleiding pompen of zo snel mogelijk een bak vullen en legen in het ruim van een barge.

Het programma is als volgt:

• 15.00 uur – Ontvangst en presentatie Van Oord
• 16.00 uur – Kijkje achter de schermen bij de simulatoren;
• 17.00 uur – Einde

Deadline aanmelden voor 30 mei.

Deelnemen event

Op dit moment heb je je nog niet ingeschreven voor dit event, inschrijven voor Van Oord Meet & Greet kan hier.

Je moet je eerst inschrijven voor de Refugee Talent Hub. Ben je al ingeschreven bij Refugee Talent Hub? Klik dan hier en meld je direct aan voor het event.