Van Oord zoekt technici

Van Oord en de Refugee Talent Hub organiseren een Meet & Greet voor statushouders met een technische achtergrond op donderdag 18 april in Rotterdam.

Van Oord zoekt technici

Wanneer
April 2019

Tijd
13:00 tot 17:00

Waar
Rotterdam

Gesloten

De Koninklijke Van Oord is een Nederlands familiebedrijf met 150 jaar ervaring als internationale waterbouwer met de focus op baggeren, offshore olie & gas en offshore Wind. De belangrijkste begrippen voor het succesvol aangaan van de wereldwijde uitdagingen? Innovatie. Duurzaamheid. Samenwerking. Samen kunnen we nieuwe oplossingen creëren die bijdragen aan een betere wereld.

Van Oord is altijd op zoek naar nieuw talent en heeft vacatures voor project engineers, superintendents en andere technische functies. Van Oord komt daarom graag in contact met statushouders met een technische achtergrond, een goede beheersing van de Nederlandse of Engelse taal, goede communicatieve vaardigheden en de wil om te leren. Kansen op werk zijn er in Rotterdam, Gorinchem en Den Oever. 

Wil jij bijdrage aan duurzame en wereldwijde uitdagingen? Schrijf je dan in voor de Meet & Greet bij Van Oord. Het programma is als volgt:

13.00 uur – Ontvangst met koffie en thee

13.15 uur – Presentatie Van Oord

14.00 uur – Windmill Game

15.45 uur – Cabaret voorstelling Bright Richards

16.15 uur – Meet & Greet borrel   

17.00 uurEinde

Deadline voor aanmelden is 11 april.

Deelnemen event

De inschrijving is gesloten.