Meet & Greet Energie Beheer Nederland

Op 22 oktober organiseerde Energie Beheer Nederland in samenwerking met de Refugee Talent Hub een Meet & Greet voor 19 vluchtelingtalenten. Naast EBN, waren ook van Oord en Allego aanwezig bij de Meet & Greet. Tijdens deze Meet & Greet maakten de vluchtelingtalenten kennis met de bedrijven en leerden ze over de verschillende werkzaamheden en mogelijkheden.

Om elkaar beter te leren kennen begon de middag met onze ‘Bingo’. Je moest opzoek naar mensen met dezelfde woonplaats, leeftijd of vervoersmiddel. Dit was een leuke manier om met verschillende mensen in gesprek te gaan. Binnen no-time was er een winnaar bekend!

Om meer te weten te komen over de EBN, Allego en van Oord kon ieder talent met twee van de drie bedrijven in gesprek gaan. Zo konden bedrijf en talent elkaar beter leren kennen. Een werknemer van EBN was onder de indruk van de gedrevenheid van de talenten en benadrukte: “Zorg dat je op een plek terecht komt waar ook jij een match voelt. Een match van beide kanten is belangrijk en zorgt ervoor dat iedereen zijn werk beter kan doen”. Ook al was er niet altijd een match tussen bedrijf en talent, voor beide kanten was het een leuke en leerzame ervaring. De middag werd afgesloten met borrel met een mooi uitzicht over de stad Utrecht!