Refugee Talent Hub in een nieuw jasje

Afgelopen maandag is het kantoor van Refugee Talent Hub opnieuw ingericht. Per januari 2020 zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie, in het pand van Boost aan de Danie Theronstraat in Amsterdam. Human Office is enthousiast over de Refugee Talent Hub en heeft aangeboden onze volledige inrichting kosteloos te verzorgen. Daar zijn we blij mee!

De nieuwe meubels zijn modern, ergonomisch en duurzaam. Human Office is gespecialiseerd in het realiseren van een ‘second life’, met de kwaliteit van gloednieuwe meubels. In het bijzonder bedanken we Ylka Greijdanus en Bob van der Leeden, die vanaf moment één ontzettend enthousiast en vrijgevig zijn geweest, en Janine Kleverwal van onze partner Essent, die ons in contact heeft gebracht met Human Office. 

De Refugee Talent Hub gelooft in samenwerking. En samenwerken gaat het best als je elkaar regelmatig ziet. Dus hebben wij in ons nieuwe kantoor twee flexplekken beschikbaar voor mensen uit ons netwerk. Mail ons op info@refugeetalenthub.com als je een keer bij ons wilt komen werken.