Meet. Greet. Work.

De Refugee Talent Hub brengt werkgevers en vluchtelingen dichter bij elkaar met betaalde banen als doel

Een baan begint bij een ontmoeting

Veel vluchtelingen in Nederland staan te popelen om aan het werk te gaan maar komen moeilijk in contact met werkgevers. Andersom geldt dat ook. Veel werkgevers willen het talent en het vakmanschap van vluchtelingen graag benutten, maar weten hen niet goed te vinden.

Daarom is er de Refugee Talent Hub. Wij brengen vluchtelingen en werkgevers dichter bij elkaar met betaalde banen als doel. Onze droom is een Nederland waarin werkgevers de talenten van vluchtelingen zien en benutten, en vluchtelingen dus gelijke kansen hebben op de arbeidsmarkt.

Wij organiseren kleinschalige bijeenkomsten voor vluchtelingen, op de werkvloer bij werkgevers. Daarbij staat de persoonlijke ontmoeting centraal.

Activiteiten

De Refugee Talent Hub brengt vluchtelingen en werkgevers dichter bij elkaar met betaalde banen als doel. Wil jij je kans op een baan vergroten? Meld je aan voor een van deze activiteiten.

1 februari 2022 SPOTLIGHT SERIES EPISODE TWO: NETFLIX AND THE REFUGEE TALENT HUB

Lees meer

1 februari 2022 Open Day: TomTom and The Refugee Talent Hub

Lees meer

1 februari 2022 Alleen voor studenten: Unilever zoekt stagiairs met een data achtergrond

Lees meer

1 februari 2022 Alleen voor studenten: Unilever zoekt stagiaires

Lees meer

1 februari 2022 Only for students: Unilever is looking for Marketing interns

Lees meer
Toon alle activiteiten

Verhalen

Regelmatig doen wij verslag van evenementen of andere werktrajecten van de Refugee Talent Hub en schrijven wij over onderwerpen die wij belangrijk vinden. Een verzameling van deze verhalen is hier te vinden.

Meer verhalen