Alleen Voor Studenten Unilever Zoekt Stagiaires 3 | Refugee Talent Hub

Alleen voor studenten

Unilever biedt stages aan studenten die ingeschreven staan bij een Nederlandse HBO- of Universitaire onderwijsinstelling en zoekt daarvoor nadrukkelijk ook studenten met een vluchtelingen-achtergrond. Dus, studeer je aan een Nederlandse onderwijsinstelling en wil je graag stage lopen bij Unilever? Meld je dan snel aan en upload je CV.

Over Unilever

Met meer dan 400 grote merken, zoals Dove, Lipton, Knorr en Hellmann’s, is Unilever een van ’s werelds grootste bedrijven in Fast Moving Consumer Goods. Wereldwijd worden de producten van Unilever gebruikt door 2,5 miljard mensen in 190 verschillende landen. In Nederland bevindt zich het Europese hoofdkantoor (Rotterdam), het Benelux hoofdkantoor (Rotterdam), de Ben & Jerry’s fabriek (Hellendoorn) en het Foods Innovation Center (Wageningen).

Over de stages

Als stagiair bij Unilever krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Je draait als volwaardig teamlid mee in de verschillende werkzaamheden. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen bij een van de grootste bedrijven van Nederland. Unilever biedt stages aan in verschillende vakgebieden, waaronder: Sales, Legal, Finance, HR en Supply Chain. Naast de plekken bij Unilever in Rotterdam, zijn er ook stageplekken in de Ben & Jerry's fabriek in Hellendoorn en zijn er Research & Development plekken in Wageningen. Daarnaast zijn er wellicht nog andere mogelijkheden die de recruiter graag met jou bespreekt.

Deze stages zijn bedoeld voor WO en HBO studenten, die tijdens het moment van de stage staan ingeschreven bij een Nederlandse onderwijsinstelling en die voor 6 maanden fulltime beschikbaar zijn per augustus/september 2023.

De voordelen voor jou

Een stagevergoeding van 500 euro bruto per maand. Reiskostenvergoeding (indien van toepassing). Persoonlijke begeleiding, deel uitmaken van een actieve community van (inter)nationale studenten en natuurlijk een kijkje in de keuken van Nederlands’ mooiste merken.

De eisen

Fulltime (minimaal 32 uur per week) beschikbaar, per augustus/september gedurende 5-6 maanden. Ingeschreven bij een Nederlandse hogeschool of universiteit gedurende de gehele stageperiode van zes maanden. Beheersing van de Engelse (geschreven en gesproken) en/of Nederlandse taal (geschreven en gesproken). Nederlandse verblijfsvergunning en verblijfsadres.

Over het proces

Als je interesse hebt in een stage bij Unilever, dien je je eerst aan te melden via deze website. Zorg dat je je CV geüpload hebt op je profiel waarin wij kunnen zien dat jij op dit moment student bent in Nederland. De recruiter van Unilever neemt daarna telefonisch contact met je op om te kijken of er een match is. Zo ja, dan wordt er een (online) gesprek gepland met een manager bij Unilever.