Partners

Refugee Talent Hub werkt nauw samen met een groot en groeiend aantal werkgevers.

Corporate partners

Hieronder staat een korte beschrijving van wat we doen met elke partner.
Wil je ook partner worden?

Word partner

180 Amsterdam

180 Amsterdam opent de deur naar de creatieve sector in Nederland voor professionals met een vluchtelingenachtergrond. Daarnaast zet 180 Amsterdam (…)

ABN AMRO

ABN AMRO zet zich in voor 'Banking for better, for generations to come'. Actieve partner sinds 2018 die sterke commitments (…)

ANWB

Vanaf maart 2023 werken ANWB en Refugee Talent Hub samen, via activiteiten gericht op intern draagvlak, recruitment en retentie. Doel (…)

AWS re/Start

Amazon Web Services (AWS) is the world’s most comprehensive and broadly adopted cloud platform, offering over 200 fully featured services (…)

Accenture

Accenture is partner van het eerste uur en een van de founding partners. Met Accenture zijn meerdere (women) mentortrajecten georganiseerd. (…)

Achmea

Achmea is een coöperatieve verzekeraar, vermogensbeheerder en (financieel) dienstverlener. Achmea staat voor Duurzaam Samen Leven. Een  inclusieve samenleving waarin iedereen (…)

Arcadis

Arcadis is een toonaangevende internationale organisatie die ontwerp-, engineering- en adviesdiensten levert voor een duurzame gebouwde en natuurlijke omgeving. Met (…)

Bunchmark

Bunchmark is een innovatief HR-bureau gericht op ontwikkeling van mensen en organisaties. Bunchmark helpt Refugee Talent Hub (gratis) om het (…)

Ctac

Ctac is een warme organisatie die hard werkt aan een diverse en inclusieve werkvloer. Door informatiesessies, mentorprogramma's en meet-and-greets te (…)

Deloitte

Deloitte is een van de grootste aanbieders van professionele dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy, risk advisering en (…)

EBN

EBN (Energie Beheer Nederland)  is een publieke branche organisatie die zich inzet voor de versnelling van de Nederlandse energie transitie. (…)

EQUANS

Voor deze grootste technische dienstverlener van Nederland werken wij samen op het gebied van baankansen voor engineers en monteurs.

EY

EY is wereldwijd toonaangevend op de gebieden assurance, tax, transaction en advisory services. EY's purpose is 'Building a better working (…)

Enexis

Enexis Groep maakt duurzame energievoorziening mogelijk in Nederland en creërt kansen op de Nederlandse arbeidsmarkt voor mensen die hun thuisland (…)

Essent

Energieleverancier Essent is partner sinds 2020 en ondersteunt talenten met een vluchtelingenachtergrond in de richting van betaald werk via frequente (…)

FrieslandCampina

FrieslandCampina heeft ambitieuze doelen die ze graag wil verwezenlijken in partnership met Refugee Talent Hub: 2% van alle vacatures zal (…)

G-Star

G-Star wil graag het nummer 1 denim-merk in de wereld zijn, en verlegt daarbij grenzen in zowel design als innovatie. (…)

Hoogwegt

Hoogwegt is een maatschappelijk betrokken familiebedrijf dat op vele manieren wil bijdragen aan het welbevinden van vluchtelingen in Nederland, de (…)

IKEA

IKEA en Refugee talent Hub zijn sinds 2021 partners. Via het programma Skills for Employment (2021-2023) biedt het woonwarenhuis leerwerkstages (…)

ISS Facility Services

ISS Facility Services is lid van Tent Partnership for Refugees en heeft in 2023 in dat kader een commitment afgegeven (…)

KPMG

KPMG biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van Assurance en Advisory. We werken sinds 2019 samen aan het vergroten van (…)

Leen Bakker Kwantum

Woonwinkels Leen Bakker en Kwamtum werken samen met Refugee Talent Hub sinds 2022 en bieden kansen in de winkels, magazijnen (…)

LinkedIn

LinkedIn zet zich sinds 2016 in om economische kansen te creëren voor vluchtelingen door te doneren en samen te werken (…)

ManpowerGroup

Sinds 2020 is ManpowerGroup partner van Refugee Talent Hub. Als arbeidsbemiddelaar bieden wij kansen voor talenten met een vluchtelingenachtergrond via (…)

Microsoft

Microsoft en Refugee Talent Hub werken sinds 2019 samen aan kansen voor talenten meteen vluchtelingenachtergrond in de IT-sector. Het softwareconcern (…)

Ministerie van BZK

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) werkt aan brede maatschappelijke en politieke opgaves. BZK beschermt de nationale veiligheid (…)

Ministerie van SZW

Gezamenlijke uitvoering van een pilot op het werken met statushouders het Ministerie (2021-2022). Zes statushouders zijn aan de slag gegaan (…)

NTT Global

Bij NTT Netherlands B.V. vinden we diversiteit en inclusiviteit belangrijk, daarom werken wij samen met Refugee Talent Hub. Voor professionals (…)

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden is een financiele dienstverlener en enthousiaste partner van Refugee Talent Hub sinds 2021. Hun kernwaarden zijn Care, Clear (…)

OchtendMensen

De jonge adviseurs van OchtendMensen – onderdeel van organisatieadviesbureau TwynstraGudde - delen kennis, energie, ervaring en hun netwerk met statushouders (…)

Omron

Omron Healthcare NL, een leider in medical devices, is sinds april 2024 partner van Refugee Talent Hub. Gedreven door brede (…)

PepsiCo

PepsiCo zet zich sinds 2022 in om talenten met een vluchtelingenachtergrond binnen de organisatie te verwelkomen. Het voedingsmiddelen- en drankenbedrijf (…)

Pon

Pon is een belangrijk wereldwijd concern op het gebied van mobiliteit. Samen met Pon zetten we ons in voor baankansen (…)

Prowareness

Gratis gecertificeerde trainingen en coaching voor statushouders, op het gebied van agile werken

Rabobank

"Growing a better world together"; dat is waar Rabobank zich hard voor maakt. Rabobank heeft al meer dan 100 professionals (…)

Roland Berger

Roland Berger is sinds 2022 partner van Refugee Talent Hub en heeft een vliegende start gemaakt. Met deze gerenommeerde strategy (…)

Royal HaskoningDHV

Bij Royal HaskoningDHV geloven we in gelijke kansen en de kracht van diversiteit - en we zien het potentieel dat (…)

SAP

Bij SAP geloven we dat een divers team effectiever is in het ondersteunen van onze klanten en partners. Daarom zijn (…)

SBM Offshore

Kansen voor statushouders met interesse in de energietransitie. En SBM Offshore deelt kennis, netwerk en ervaring via mentorprogramma's en workshops.

Shell

Shell offers talents with a refugee background an immersive 4-month learning program, focusing on hard skills and soft skills training, (…)

Signify

Een diverse werkvloer is voor Signify van cruciaal belang voor succes op de lange termijn. Daarom vinden we het bij (…)

Sweco

Sweco is met 21.000 medewerkers Europa's leidende architecten- en ingenieursadviesbureau. Elk jaar worden 10 kandidaten direct aangenomen op verschillende afdelingen. Daarnaast (…)

TAUW

TAUW geeft vorm aan een vitale leefomgeving. Met 900 toegewijde professionals bieden wij betekenisvolle oplossingen door sterkte expertise te combineren (…)

TenneT

Werk mee aan de energietransitie! TenneT biedt betaalde werkervaringsplaatsen (vooruitlopend op een contract) aan technici en engineers met vluchtverleden. Wil (…)

Triodos

Triodos Bank is opgericht vanuit de overtuiging dat geld positieve veranderkracht heeft. Samen werken we aan het vergroten van kansen (…)

TwynstraGudde

De adviseurs van TwynstraGudde delen kennis, energie, ervaring en hun netwerk met statushouders via mentortrajecten en workshops.Vanuit het House of (…)

Unilever

Unilever werkt aan een eerlijkere, meer inclusieve wereld – in hun bedrijf, via hun merken en in de samenleving als (…)

Maatschappelijke partners

Hieronder staat een korte beschrijving van wat we doen met elke partner.
Wil je ook partner worden?

Word partner

BOOST Amsterdam

BOOST is een ontmoetingsplek in Amsterdam Oost waar vluchtelingen en buurtbewoners samen werken aan integratie. Het kantoor van de Refugee (…)

COA

Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) zorgt voor de opvang van asielzoekers in Nederland. Het COA en de Refugee Talent (…)

Forward incubator

At Forward Incubator we believe in the talent of newcomers and their potential to build bridges. That is why we (…)

Gemeente

Gemeenten begeleiden statushouders naar werk. De Refugee Talent Hub werkt daarin met veel gemeenten samen - onder andere de Gemeente (…)

Hack Your Future

HackYourFuture is een programmeeropleiding voor vluchtelingen, waarmee zij zich tijdens hun beginperiode in Nederland in zes maanden tijd kunnen omscholen (…)

New Dutch Connections

New Dutch Connections inspireert en motiveert jonge vluchtelingen om opnieuw in zichzelf te geloven door ze te koppelen aan bedrijven, (…)

NewBees

NewBees matcht nieuwkomers met traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan. NewBees en de Refugee (…)

Pharos

Pharos is een landelijk expertisecentrum dat bijdraagt aan het terugdringen van grote gezondheidsverschillen. Dat doen zij door nationale en internationale (…)

Stichting Mano

Stichting Mano helpt kwetsbare Rotterdammers mee te doen in de samenleving. Stichting Mano en de Refugee Talent Hub zoeken de (…)

Tent Partnership for Refugees

The Tent Partnership for Refugees is mobilizing the private sector to improve the lives and livelihoods of 30 million refugees (…)

UAF

Het UAF ondersteunt hoogopgeleide vluchtelingen bij studie en werk. UAF en de Refugee Talent Hub verwijzen actief kandidaten door naar (…)

Universiteit Utrecht

De HU en UU werken aan kennisvermeerdering op het gebied van bevorderen van duurzame arbeidsparticipatie van vluchtelingen, onder andere blijkend (…)

Vluchtelingenwerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland behartigt de belangen van vluchtelingen en asielzoekers. VluchtelingenWerk Nederland is een van de founding partners van de Refugee (…)

Vrije Universiteit Amsterdam

De VU verbindt de kennis van wetenschappers, beleidsmakers, maatschappelijke partners en vluchtelingen in de Refugee Academy. De Refugee Talent Hub (…)

Welcome App

De Welcome App is een platform waar al het aanbod voor nieuwkomers samenkomt en contact tussen nieuwkomers en lokale organisaties (…)

We’RHERE

We'RHERE is er voor de hoogopgeleide vluchteling en bedrijven die op zoek zijn naar hoogopgeleid personeel. Dé oplossing voor het (…)