Alleen voor studenten: Unilever zoekt stagiairs met een data achtergrond

Unilever biedt stages aan studenten die ingeschreven staan bij een Nederlandse HBO- of Universitaire onderwijsinstelling en zoekt daarvoor nadrukkelijk ook studenten met een vluchtelingen- achtergrond. Momenteel zijn er stageplekken in data beschikbaar. Dus, studeer je aan een Nederlandse onderwijsinstelling en wil je graag een stage bij Unilever? Meld je dan snel aan en upload je CV.

Over Unilever

Met meer dan 400 grote merken als Dove,Lipton, Knorr en Hellmann’s is Unilever een van ’s werelds grootste bedrijven in Fast Moving Consumer Goods.Wereldwijd worden de producten van Unilever gebruikt door 2,5 miljard mensen in 190 verschillende landen. In Nederland bevindt zich het Europese hoofdkantoor (Rotterdam), het Benelux hoofdkantoor (Rotterdam), de Ben&Jerry’s fabriek (Hellendoorn)en het Foods Innovation Center (Wageningen).

Over de stages in data

Als stagiair bij Unilever krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen, op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Je draait als volwaardig teamlid mee in de verschillende werkzaamheden. Daarnaast krijg je een kijkje achter de schermen bij een van de grootste bedrijven van Nederland.

Unilever biedt stages aan in verschillende vakgebieden in data, waaronder dataverwerking in Excel, Business Intelligence, Data Visualisatie (via R, Python, Power BI). Ook studenten met een Wiskunde en Data Analytics profiel zijn voor deze stages interessant. Daarnaast zijn er wellicht nog andere mogelijkheden die de recruiter graag met jou bespreekt. Deze stages zijn bedoeld voor WO en HBO studenten, die tijdens het moment van de stage staan ingeschreven bij een Nederlandse onderwijsinstelling en die voor 6 maanden fulltime beschikbaar zijn per Februari/Maart 2022.

De voordelen voor jou

• Een stagevergoeding van 500 euro bruto per maand.

• Reiskostenvergoeding (indien van toepassing).

• Persoonlijke begeleiding, deel uitmaken van een actieve community van (inter)nationale studenten en natuurlijk een kijkje in de keuken van Nederlands’ mooiste merken.

De eisen

• Fulltime (minimaal 32 uur per week) beschikbaar, per februari/maart 2022 gedurende 5-6 maanden.

• Ingeschreven bij een Nederlandse hogeschool of universiteit gedurende de hele stageperiode van zes maanden.

• Beheersing van de Engelse (geschreven en gesproken) en/of Nederlandse taal (geschreven en gesproken).

• Nederlandse verblijfsvergunning en verblijfsadres.

• Data achtergrond of studie.

Over het proces

Als je interesse hebt in een stage bij Unilever moet je je eerst aanmelden via deze website. Zorg dat je je CV geüpload hebt op je profiel. De recruiter van Unilever neemt daarna telefonisch contact met je op om te kijken of er een match is. Zo ja, dan wordt er een (online) gesprek gepland met een manager bij Unilever.

Alleen voor studenten: Unilever zoekt stagiairs met een data achtergrond

wanneer
15 februari 2022
waar
Online
partner
Unilever
registreren