EBN: Online mentortraject

De Refugee Talent Hub en Energie Beheer Nederland (EBN) starten 23 september een online mentortraject. 16 weken lang word je gekoppeld aan een medewerker van EBN en krijgen jullie de kans kennis uit te wisselen. Er is beperkt plek, dus meld je snel aan.

Over EBN

EBN is een bedrijf in de energiesector, waarvan de aandelen voor 100% in handen zijn van de Nederlandse staat. Kennis, kunde en slagkracht zetten we al 55 jaar in om een actieve en significante bijdrage te leveren aan ons toekomstig duurzaam energiesysteem. Daarmee geven we verbindende kracht aan de energietransitie en zetten we maatschappelijke ambities om in realiteit. Dat is wat we doen en dat is onze drive: Energising the Transition. Er werken ruim 115 mensen bij EBN.

Over het traject

Geselecteerde kandidaten worden gekoppeld aan een werknemer van EBN, die gedurende het traject van 16 weken functioneert als mentor en coach. Tijdens het traject werken jij en je mentor samen om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. De mentoren delen hun kennis, vaardigheden en professionele netwerk. Daarnaast kan jouw coach je persoonlijk advies geven, en kun je bij hem of haar terecht met vragen over alles wat te maken heeft met werken in Nederland. De mentor wil graag zijn of haar ervaring en kennis met jou delen. Tegelijkertijd kan de mentor natuurlijk ook veel van jou leren.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een status of een W-document.

  • Je beheerst het Nederlands op ten minste B1-niveau. Dit kun je aantonen.

  • Je beschikt over een laptop met camera voor de videogesprekken.

  • Je bent hoger opgeleid (mbo 4/hbo/wo) en/of je studeert momenteel in Nederland.

  • Je hebt een open, proactieve houding, bent leergierig en wil informatie delen met jouw mentor. Je bent gemotiveerd om deel te nemen. Je maakt tijd vrij voor de online kick off met alle deelnemers. Daarnaast maak je één keer per week tijd voor een online afspraak met jouw mentor.

Meld je snel aan voor dit traject en let op dat jouw CV is geüpload. Aanmelden kan tot 16 september 2021. Mocht je zijn geselecteerd, dan verwachten we je op 23 september in de ochtend bij de online kick-off van het traject aanwezig te zijn.

EBN: Online mentortraject

wanneer
23 september 2021
waar
online
partner
EBN
registreren