Mentorprogramma IT-professionals Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden organiseert samen met de Refugee Talent Hub een mentorprogramma voor IT- talenten met een vluchtelingenachtergrond (o.a. software development, Coding, Cloud specialist, Cyber Security). Dus, ambieer je een carrière in de IT, maar weet je niet welke stappen je hiervoor moet zetten in je loopbaan? Wil je je netwerk in de IT uitbreiden? Of ga je binnenkort starten met een IT- studie? Meld je dan aan voor het nieuwe mentorprogramma van Nationale- Nederlanden!

Over Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is een financiële dienstverlener die producten en diensten aanbiedt op het gebied van verzekeringen, pensioenen en bankactiviteiten aan ruim 6 miljoen particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Al meer dan 175 jaar helpen onze medewerkers mensen zorgen voor wat zij écht belangrijk vinden. Nationale-Nederlanden is onderdeel van NN Group, een internationale financiële dienstverlener actief in 19 landen en toonaangevend in een aantal Europese landen en Japan. NN Group N.V. is genoteerd aan Euronext Amsterdam (NN).

Over het mentorprogramma

Nationale- Nederlanden biedt een mentortraject aan en is op zoek naar mentees met een IT- achtergrond. In het mentortraject wordt een IT-professionals van Nationale-Nederlanden gekoppeld aan jou voor een periode van 6 maanden. Gedurende die periode fungeert de IT-professional als mentor en geeft hij of zij je tips in je zoektocht naar werk in de IT-sector. Daarbij stelt de mentor zijn of haar netwerk voor jou open.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een IT-achtergrond (Je volgt een IT-opleiding, hebt deze gevolgd of je bent van plan een dergelijke opleiding binnenkort te volgen).

  • Jouw CV staat in onze database.

  • Je hebt een open, proactieve houding, bent leergierig en wil informatie delen met jouw mentor.

  • Je bent gemotiveerd om deel te nemen. Je maakt tijd vrij voor de online kick- off met alle deelnemers. Daarnaast maak je één keer per twee weken tijd voor een (online) afspraak met jouw mentor.

Belangrijke data

  • Kick-off: 9 november 2021 van 13:00 tot 15:00 uur. (Tijdens de kick-off krijg je te horen aan wie je bent gekoppeld).

  • 2 Check-in momenten mentees: 8 december 2021 en 9 februari 2022 van 13:00 tot 14:00 uur. (Tijdens deze sessies deel je jouw ervaringen met je peers en kunnen je vragen stellen aan Refugee Talent Hub over uitdagingen die je ondervindt).

  • Closing event: 26 april 2022.

Hoe schrijf ik me in?

Meld je snel aan voor dit traject en let op dat jouw CV is geüpload. Aanmelden kan tot 21 oktober. Mocht je zijn geselecteerd, dan verwachten we dat je bij de kick- off, check-ins en het closingevent van het traject aanwezig bent.

Mentorprogramma IT-professionals Nationale-Nederlanden

wanneer
9 november 2021
waar
Online
partner
Nationale Nederlanden
Deadline
21 oktober 2021 12:00
gesloten