Heb jij een technische achtergrond? En wil jij werken bij een van de grootste technische dienstverleners van Nederland? Dan is dit iets voor jou.

SPIE en de Refugee Talent Hub organiseren een meet-and-greet voor technici die aan de slag willen / kunnen als service coördinator, monteur of projectleider. Kun jij organiseren, plannen en heb jij ervaring in projectbegeleiding? Of ben jij handig met onderhoudswerkzaamheden, elektriciteit of installatietechniek? Heb jij een achtergrond in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek of een andere technische opleiding? En is je Nederlands op voldoende niveau om met je collega's te kunnen communiceren? En woon je in Noord-Nederland? Meld je dan aan!

Over de meet-and-greet

In een middag ervaar je wat het werken bij SPIE inhoudt. Je krijgt een rondleiding door het pand van SPIE, je maakt kennis met een aantal collega's van SPIE en gaat in gesprek met managers en recruiters over mogelijke kansen bij SPIE.

Over SPIE

Met bijna 4.300 medewerkers verspreid over 25 locaties, behoort SPIE Nederland tot de top 3 van technische dienstverleners in Nederland. Deze meet-and-greet is gericht op werken in Noord-Nederland (Sappemeer, bij Groningen).

Interesse? Meld je aan. Vergeet niet je cv te uploaden. De deadline voor aanmelding is 25 november.

Meer activiteiten