• 23 april 2024
 • Starts at 15:00
 • Amersfoort
 • Arcadis
 • New Dutch Connections
 • Gesloten

Arcadis Talent Academy - werkervaringstraject

Ben jij een gemotiveerde kandidaat met een sterke achtergrond/interesse in techniek?

Wil je werken bij het toonaangevende bedrijf dat duurzame ontwerp-, engineering- en adviesoplossingen levert voor natuurlijke en gebouwde activa? Als je zowel je technische vaardigheden als persoonlijke groei wilt ontwikkelen binnen een dynamische werkomgeving, dan is Arcadis wellicht de perfecte match voor jou! Vanaf april lanceert Arcadis, in samenwerking met New Dutch Connections en The Refugee Talent Hub, opnieuw een zes maanden durende Talent Academy voor vluchtelingentalenten met diverse achtergronden in engineering en data-organisatie.

Over de Arcadis Talentacademie

De Arcadis Talent Academy is een programma van zes maanden met een betaalde baan als doel. Dit initiatief heeft tot doel professionals met een vluchtelingenachtergrond de kans te bieden hun vaardigheden te verbeteren en uit de eerste hand ervaring op te doen in de werkomgeving van Arcadis. De Academie legt een sterke nadruk op ervaringsleren, waarbij deelnemers samen met hun collega's actief betrokken zijn bij echte projecten. Daarnaast krijgen deelnemers Nederlandse taaltraining en ontwikkeling van soft skills. Gedurende het hele programma wordt iedere deelnemer ondersteund door een buddy van binnen Arcadis, een teamleider of manager, en een externe buddy van New Dutch Connections. Een toegewijd team van Arcadis is betrokken om een ​​naadloze integratie binnen het bedrijf te garanderen.

Over Arcadis

Arcadis is het toonaangevende bedrijf dat duurzame ontwerp-, engineering- en adviesoplossingen levert voor natuurlijke en gebouwde activa. Omdat duurzaamheid de kern vormt van alles wat we doen, ligt onze focus op het maximaliseren van onze impact gericht op het verbeteren van de kwaliteit van leven. De oplossingen die we ontwikkelen zijn gericht op belangrijke maatschappelijke uitdagingen rond veerkracht, plaatsen en mobiliteit.

Bij Arcadis zijn we ervan overtuigd dat investeren in de Refugee Talent Academy een uitzonderlijk effectieve manier is om onze samenleving en economie te versterken en inclusiviteit te bevorderen. Door dit te doen dragen wij actief bij aan het maken van een positief verschil. De unieke perspectieven die deze getalenteerde professionals met zich meebrengen, kunnen de waarde die we bieden aan onze klanten en de samenleving als geheel aanzienlijk vergroten. Voor professionals met een vluchtelingenachtergrond kunnen dergelijke academies transformatief zijn in zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Voor ons dient het als een leermogelijkheid en als middel om onze impact op het bevorderen van gelijke kansen te vergroten.

Beschikbare rollen

Op terreinen als:

 • Ondersteuning bij cost engineering en projectberekeningen. (minimaal B1-niveau)

 • Hoogspanningstechniek voor energiesystemen

 • Engineering van elektrische installaties in de infrastructuur

 • Engineering en tekenwerk van nieuwe gebouwen (GEEN HUISVESTING). Studie Bachelor in architectuur of bouwkunde.

 • Het ondersteunen van projecten op het gebied van veiligheid, voor infrastructuur, gevaarlijke goederen of stoffen en milieu. Studie Bachelor in scheikunde, natuurkunde of risicoberekening.

Wat wij van jou verwachten

 • Je moet beschikken over een geldige status (verblijfsvergunning)

 • Vaardigheid in zowel het Engels (B2-niveau, verplicht) als het Nederlands (bij voorkeur A2-niveau) voor zowel mondelinge als schriftelijke communicatie is vereist. Als alternatief is beheersing van het Engels op A2-niveau en Nederlands op B2-niveau acceptabel.

 • Het kunnen werken en denken op HBO- of WO-niveau is essentieel.

 • Bereidheid om met de trein te reizen naar één van onze locaties (Amersfoort, Rotterdam, Zwolle of Den Bosch)

 • Relevante werkervaring in Elektrotechniek hoog- of laagspanning, Civiele techniek, Civiele techniek & management, Industriële techniek & management, architectuur, Stedenbouw of in risicoberekening in infrastructuur of milieurisico’s is wenselijk.

 • Een resultaatgerichte en proactieve teamspeler heeft de voorkeur.

Geïnteresseerd?

Meld je vandaag nog aan voor deze fantastische kans bij Arcadis! Zorg ervoor dat je de meest recente versie van je CV op onze website uploadt. De deadline voor aanmelding is 15 februari 2024. Houd er rekening mee dat de deadline bij een groot aantal aanmeldingen eerder kan sluiten. Wij raden daarom aan om je zo snel mogelijk in te schrijven!