Я ШУКАЮ РОБОТУ Що таке Центр талантів біженців?

Що таке Центр талантів біженців?

Багато біженців у Нідерландах прагнуть почати працювати, але їм важко знайти оплачувану роботу.

На це є різні причини. Дипломи не відповідають голландському ринку праці, складна мова, а досвід роботи чи компетентність роботодавцем не завжди оцінюються правильно. Також часто діють упередження. Але, мабуть, найголовніше: якщо ви новачок в Нідерландах, зазвичай, у вас є обмежений доступ до зв’язків і невелика кількість роботодавців.

Нашому Центру талантів біженців шкода. Зрештою, робота – це більше, ніж просто заробляння грошей. Робота також означає структуру, соціальні контакти і дає відчуття потреби та належності. Крім того, використання вашого таланту, знань і майстерності в інтересах вас самих, роботодавця та суспільства. Іншими словами, заради всіх нас.

Тому Центр талантів біженців – ініціатива роботодавців – об’єднує разом вас і роботодавців. Можливість роботи починається із зустрічі.

Що я можу дізнатись про вашу діяльності?

Ви біженець і хочете збільшити ваші шанси в пошуку роботи? Підпишіться на нашу розсилку новин, щоб бути в курсі нашої та партнерської діяльності. Ми також можемо зв’язатися з вами, якщо компанії шукають кандидатів.

Ви також можете знайти нас в Instagram, LinkedIn та Facebook.

Не соромтеся звертатися до нас, якщо у вас виникнуть будь-які питання.

P.S. Готуючись до зустрічі з роботодавцями, корисно:

  • мати готове резюме

  • оцінений диплом (оцінка диплома полегшує роботодавцям уявлення про вашу освіту). Більше інформації можна знайти тут.

    • Удосконалюйте свій голландський. Потрібні поради? Ви можете знайти їх тут.

Чим мені може допомогти Центр талантів біженців?

Центр талантів біженців організовує відвідування компаній, тренінги, курси, програми з підвищення кваліфікації та інші пов’язані з роботою заходи. Все для того, щоб збільшити ваші шанси знайти оплачувану роботу.

Ви можете знайти повний спектр наших голландських та англомовних заходів тут. Наша діяльність неформальна, практична і відбувається на робочому місці. Ми тісно співпрацюємо з роботодавцями, які шукають цікавих кандидатів, і з організаціями громадянського суспільства, такими як Рада у справах біженців та Фонд студентів-біженців UAF. Ви можете знайти нашу діяльність по всій країні - від Амстердаму до Арнему.

Приходьте та приєднуйтесь до нас.

Наші Послуги

  • Семінари

Під час наших семінарів ви разом з роботодавцем та іншими біженцями працюєте над своїми професійними навичками. Це включає в себе проходження семінару на базі LinkedIn, навчання подачі заявки на роботу або створення веб-сайту. Це доступний спосіб для роботодавців познайомитися з вами та перевірити, чи підходите ви для організації.

  • Зустріч та вітання

Під час наших семінарів ви разом з роботодавцем та іншими біженцями працюєте над своїми професійними навичками. Це включає в себе проходження семінару на базі LinkedIn, навчання подачі заявки на роботу або створення веб-сайту. Це доступний спосіб для роботодавців познайомитися з вами та перевірити, чи підходите ви для організації.

  • Навчання

Під час прискореного курсу, який триває кілька тижнів або місяців, ви навчитеся корисним навичкам, таким як програмування або робота з популярними програмами керування. Ці «класи» збільшують ваші перспективи працевлаштування та допомагають роботодавцям-учасникам залучати цікавих кандидатів.

  • Внутрішня програма навчання

Під час цієї програми ви отримуєте коротке внутрішнє навчання від роботодавця, який вам підходить. Після успішного проходження цього навчання ви відразу починаєте працювати на роботодавця через оплачувану роботу.

  • Програма наставника

Під час цього процесу ми знайомимо вас із наставником, співробітником роботодавця. Протягом цього періоду ви працюєте разом для досягнення конкретної мети, пов’язаної з роботою, і ви обмінюєтеся знаннями, корисними зв’язками та досвідом.