Mentorprogramma Van Oord

Ambieer jij een carrière in de infrastructuur, maar weet je niet welke stappen je hiervoor moet zetten? Wil jij je professionele netwerk uitbreiden? Of ben je binnenkort klaar met jouw technische HBO/WO studie? Meld je dan aan voor het nieuwe mentorprogramma van Van Oord!

Over van Oord

Van Oord is een wereldwijd actieve en toonaangevende aannemer van bagger-, waterbouwkundige en offshore projecten (olie, gas en wind). Wij zijn een innovatieve partner voor onze opdrachtgevers en dragen al meer dan honderd jaar bij aan de infrastructuur voor de wereld van morgen. Onze mensen zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor water en technologie.

Van Oord biedt een afwisselende werkomgeving waar je de kans krijgt werkervaring op te doen in dredging en operationele processen. Daarnaast werk je mee aan onze prestigieuze projecten.

Over het mentorprogramma

Van Oord biedt een mentortraject aan en is op zoek naar mentees. In het mentortraject worden medewerkers van Van Oord gekoppeld aan jou voor een periode van 6 maanden. Gedurende die periode is de medewerker jouw mentor en werk je samen aan jouw arbeidsproces. Ook geeft hij/zij je tips en tricks in je zoektocht naar werk in deze sector. Daarbij stelt de mentor zijn of haar netwerk voor jou open.

Wat verwachten we van jou?

• Je hebt een vluchtelingenstatus

• Je bent op zoek naar ondersteuning in jouw arbeidsproces

• Je hebt affiniteit met Van Oord

• Je hebt HBO-WO denkniveau

• Je spreekt Engels en/of Nederlands

Hoe schrijf ik me in?

Meld je snel aan voor dit traject en let op dat jouw CV is geüpload. Aanmelden kan tot 11 juni 2021.

Mentorprogramma Van Oord

when
21 June 2021
time
12:00 — 15:00
where
Online
partner
Van Oord
closed