Vluchtelingtalent

Je bent statushouder en op zoek naar een netwerk en je wilt de kans op een baan vergroten, dan is de Refugee Talent Hub iets voor jou. Als je je inschrijft wordt je in onze database opgenomen. Zo kunnen wij je op de hoogte houden van komende events en je in contact brengen met diverse organisaties. Zo vergroot je je kans op een baan!

Aan welke activiteiten kan ik deelnemen?

Wij organiseren meet & greets, werksessies, bedrijfsbezoeken, werkervaringstrajecten en nog veel meer. De events worden op deze website aangekondigd en hiervoor kun je je inschrijven. Ook gaan wij met speciale vragen van bedrijven gericht zoeken in onze database, je kunt dus ook voor andere activiteiten uitgenodigd worden. Wij brengen organisaties en vluchtelingtalenten graag in contact met elkaar met een betaalde baan als doel. Vergroot je kans op een baan en schrijf je in!

Inschrijven bij de Refugee Talent Hub is ook een van de tips van Vluchtelingenwerk Nederland om zelf werk te vinden, je leest het op deze pagina.

Lees het verhaal van de Syrische Diana Al Jundi, die halsoverkop naar Nederland is gevlucht nadat er dagenlang bommen ontplofte in haar thuishaven Damascus.