Startup Weekend Rotterdam

Refugees Forward is een incubator voor nieuwkomers en biedt topkwaliteit training en coaching aan om ondernemers te helpen in het starten van een bedrijf in Nederland. In februari 2019 starten we een programma van 4 maanden in Amsterdam en Rotterdam, waar wij, onze partners (ACE, Team Academy, ECE, Uber en Deloitte) en een groep gemotiveerde studenten […]

Refugees Forward is een incubator voor nieuwkomers en biedt topkwaliteit training en coaching aan om ondernemers te helpen in het starten van een bedrijf in Nederland. In februari 2019 starten we een programma van 4 maanden in Amsterdam en Rotterdam, waar wij, onze partners (ACE, Team Academy, ECE, Uber en Deloitte) en een groep gemotiveerde studenten 30 ondernemers begeleiden op weg naar succes! Onze programma biedt een sterk netwerk van bedrijven en ervaren ondernemers als coaches.

Om kennis te maken met Refugees Forward organiseren we van 23-25 november een Startup Weekend in Rotterdam. Gedurende dit weekend werken 20 nieuwkomers en 20 studenten aan de business plans van nieuwkomers en worden zij gecoacht door ervaren ondernemers. De winnaars kunnen een plek in het incubatorprogramma en een geldprijs winnen! Aanmelden kan via refugeesforward.org  !